Tipikusan az a dolog, amiről nehéz meggyőzni az embereket. A házasságok jelentős része megy gallyra azért, mert a gyerek az isten. A gyerek eleve nem úgy van összerakva, hogy ő legyen az isten. A gyerek a példát követi, miközben a nagy istenítésben a partner bizalma meginog és jön az elhidegülés, megcsalás, feszültség, agresszió. Döbbenetes, hogy a gyak közössége, ahol igen nagy számban vannak képviselve elvált szülők nem ismerték fel a kapcsolat végén, hogy a gyerekprioritás mennyiben járult hozzá a váláshoz. Nem is akarnak arról hallani, hogy a partner az elsődleges (nem lehet összehasonlítani, mindenki egyformán fontos, a gyerek védtelen stb stb). Pedig ha a partnerüket tekintették volna elsődlegesnek, lehet nem kell válni. Van ebben azért egy nagy dilemma, mégpedig az, hogy miért alakul ki ez emberekben. Azaz miért lesz a gyerek az isten a fejekben. Ez megérne egy másik kérdést. Még mielőtt belekötne mindenki a leértékelés után: az istent természetesen nem szó szerint értettem, hanem a prioritást jelöltem vele.
2021. márc. 20. 11:44
32/58 anonim válasza:
30!
Nem olyan nehéz ám. Jaj, most nincs szex, mert mi van ha Mucika felébred, jaj, Mucikaval kell aludni, jaj, nem tudtam neked főzni, mert Mucikanak csináltam inkább palacsintát, jaj, nem tudok elmenni dolgozni mert akkor Mucikanak napközisnek kell lennie, stb. Sokniylen van ám.
2021. márc. 20. 11:54
33/58 anonim válasza:
#32. Jézusisten!
2021. márc. 20. 11:59
34/58 anonim válasza:
Meg sok hapsi is, aki agresszív lesz ha nem ő az első egy csecsemő helyett. Apuci segítsen be a gyerek körüli munkába, meg a háztatásba, és mindjárt lesz szex, süssön ő palacsintát Mucikának, és akkor az asszony kezét-lábát töri majd hogy a férje kedvét lesse, mert milyen isteni társ meg apa, nehogy már ne nyaljuk ki a popóját cserébe. Csak ugye a hapsikan elvárni szokása, segíteni meg nagyrészt nem.
2021. márc. 20. 11:59
35/58 anonim válasza:
33!
Bizony, jezusisten, a házasságok nagy részében a gyerek a "hibas" ha tönkre megy.
2021. márc. 20. 12:02
36/58 anonim válasza:
Ha a gyerek fontosabb mint a feleség, akkor meg is lehet állni egy gyereknél és sokan meg is állnak. Megszületett a jóisten, utána már holmi testvér nem rúghatja le a trónjáról az élet értelmét, apa életének folytatóját. Egyébként tényleg nagyon agyon tudja nyomni a gyereket lelkileg hogy a szülei életének ő az értelme. Sokkal jobban fogják kontrollálni a gyereket.
2021. márc. 20. 12:18
37/58 Nokedli 3 válasza:
A 2 fajta szeretet teljesen más. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
2021. márc. 20. 12:22
38/58 anonim válasza:
Senki nem hibás, legfeljebb a gondolkodás. A gyerek sosem hibás, nem is lehet.
A 34-es hozzászólása nagyon jó. Tényleg létezik a jelenség, hogy a pasi hisztizik az első helyért, de ezt nem kapja meg, így aztán megy máshova: kocsma, haverok, más nők, játékterem és már meg is van a válás.
2021. márc. 20. 12:23
39/58 anonim válasza:
34!
Csak az a baj, hogy mindkét anyuci így nevelte apucit: a saját anyja meg a felesege is megcsinált mindent Mucika születése előtt. Aztán jött Mucika, anyuci meg onnantól elvárta, hogy apuci besegítsen, holott előtte sosem kellett.
2021. márc. 20. 12:27
40/58 anonim válasza:
Ez a kérdés egy nagy baromság.A gyerekeimet az életemnél is jobban szeretem, a férjemet is szeretem, de másképpen, õ érte nem adnám oda az életemet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!