Mit tegyek, hogy a húga megkedveljen?
Van egy párom, és van neki egy 16 éves húga. Nekik kettőjüknek nagyon jó a viszonyuk, viszont engem valamiért utál, amióta megismert. Próbáltam beszélgetni vele, de nem igazán akart. Barátom azt mondta, ne foglalkozzak vele, mindenkivel ilyen, majd idővel megenyhül. De már lassan fél éve ismer, és nem változott semmi. A szüleivel jóban vagyok, nem gondolnám magamat olyan elviselhetetlennek nőszemélynek. Mit tehetnék, hogy megkedveltessem magam vele?
L/25
Semmit!
Ez nem a te problémád, hanem a húgé.
Vagy benő a feje lágya idővel, vagy így marad a helyzet, de a legrosszabb stratégia kegyekért erőlködni.
Szerintem se csinálj semmit. Ha egy ember nem kedvel bennünket, akkor őt békén kell hagyni, erőszakkal ez nem fog menni.
Legyél vele kedves, ahogyan mindenki mással is, és kész.
Én sem csinálnék semmit a helyedben. Ha valóban nem ártottál neki és ő mégsem tud megbarátkozni a jelenléteddel akkor ez az ő problémája, a lényeg hogy a párod szeret és persze az sem hátrány ha a szülei is.
Ilyen esetben én amúgy azt gondolom hogy inkább a párod kéne hogy az az ember legyen, aki négyszemközt leül a testvérével és megkérdezi tőle, hogy mi oka van ellenségesen viselkedni veled, amikor te nem mondtál/tettél semmi rosszat ellene, illetve neki kéne megkérni őt, hogy ha lehet, akkor próbáljon nyitni feléd, mert te őszintén szeretnél vele jó kapcsolatban lenni, viszont ő ezt lehetetlenné teszi.
Ugyanezt csinálta a párom hasonló korú figyelemhiányos húga.
Már nem rá figyelt mindenki, ezért bezárkózott.
Én a párod húgát nem értem ha te jól kijossz a testvérével az miért fáj neki
Amúgy én is azt mondom hogy (persze légy vele kedves) de nem neked kell csak felé nyitni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!