Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor jelenthetem fel? Miért...

Mikor jelenthetem fel? Miért nem hagyja már abba a szemétkedést?

Figyelt kérdés

Unokatestvéremmel volt egy kisebb vitánk a nyáron, ő nagyon magára vette a dolgot és mondta, hogy nem kíváncsi rám többet, nem akar hallani felőlem. Én ezt elfogadtam, az utóbbi 1-2 évben amúgy is megromlott eléggé a kapcsolatunk. Gondoltam ő jobbra, én balra.

De elkezdett egy lejárató hadjáratot, összeugrasztott a barátommal, undorító dolgokat mondott rólam a családnak, másoknak is. Konkrétan minden barátnőmet elszedte mellőlem, az öcsém fejét is telebeszélte mindennel.

Volt olyan, hogy összefestették az ablakomat két barátnőjével, undorító szöveget írtak fel rá. Máskor az autómat tekerték körbe folpack-kal. Most kiderült, hogy csótányok vannak a lakásomban, és nem tartom véletlennek, hogy ez azután történik, hogy ő itt járt a szüleivel. De olyan is volt, hogy mikor jöttem haza, a lépcsőházban borzasztó kutyasz_rszag volt. Kiderült, hogy a postaládámba pakoltak belőle... És még annyi hasonló volt.

Nem kiskamaszok vagyunk, hanem 22-24 éves felnőttek.

Akartam már vele beszélni, hogy állítsa le magát és szórakozzon máshogy, de letiltott mindenhol.

Rendőrség foglalkozna ilyenekkel? Az a baj, hogy semmi bizonyítékom nincsen, hogy tényleg ő csinálná, de nyilván ő... Másnak nem lenne rá oka és rá jellemző ez a bosszúhadjárat.

2021. márc. 7. 21:08
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
60%

38-as! Érdekes, azóta feljebb ment a pont, tehát mégsem haszontalan. Más is szerez örömet, nemcsak az értéktelen kacatok.

Saját életemmel jól megvagyok, kérdező. Boldogabb vagyok, mint te, mert nem teszek keresztbe, nem csapok be másokat. Arra meg fütyülök, hogy kit mi érdekel. És látom, kibújt a szög a zsákból, stílusodra büszke lehetsz, 39-esnek hogy megmondtad a magadét, gratulálok. Nincs igazad és még neked áll feljebb. Frusztrált, rosszindulatú embereknek épp ez az egyik tulajdonsága.

2021. márc. 17. 14:53
 42/42 A kérdező kommentje:

Na, akkor már alhatsz egy jót este, nem kell a pontok miatt aggódnod! :) :)

Nincs gond a stílusommal, de azt nem tűröm, hogy valami tapló kussoltasson és trágár szövegeket írjon. Ha neked ez belefér, lelked rajta. De már befejezheted a kérdésem offolását, felfogtuk a mondanivalódat, nyugi!

2021. márc. 17. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!