Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor jelenthetem fel? Miért...

Mikor jelenthetem fel? Miért nem hagyja már abba a szemétkedést?

Figyelt kérdés

Unokatestvéremmel volt egy kisebb vitánk a nyáron, ő nagyon magára vette a dolgot és mondta, hogy nem kíváncsi rám többet, nem akar hallani felőlem. Én ezt elfogadtam, az utóbbi 1-2 évben amúgy is megromlott eléggé a kapcsolatunk. Gondoltam ő jobbra, én balra.

De elkezdett egy lejárató hadjáratot, összeugrasztott a barátommal, undorító dolgokat mondott rólam a családnak, másoknak is. Konkrétan minden barátnőmet elszedte mellőlem, az öcsém fejét is telebeszélte mindennel.

Volt olyan, hogy összefestették az ablakomat két barátnőjével, undorító szöveget írtak fel rá. Máskor az autómat tekerték körbe folpack-kal. Most kiderült, hogy csótányok vannak a lakásomban, és nem tartom véletlennek, hogy ez azután történik, hogy ő itt járt a szüleivel. De olyan is volt, hogy mikor jöttem haza, a lépcsőházban borzasztó kutyasz_rszag volt. Kiderült, hogy a postaládámba pakoltak belőle... És még annyi hasonló volt.

Nem kiskamaszok vagyunk, hanem 22-24 éves felnőttek.

Akartam már vele beszélni, hogy állítsa le magát és szórakozzon máshogy, de letiltott mindenhol.

Rendőrség foglalkozna ilyenekkel? Az a baj, hogy semmi bizonyítékom nincsen, hogy tényleg ő csinálná, de nyilván ő... Másnak nem lenne rá oka és rá jellemző ez a bosszúhadjárat.

2021. márc. 7. 21:08
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
98%
A postaládába pakolt kutyaszarról azt hittem, hogy 12-14 éves gyerekek, abból is a teljesen idióta. Erről még nem hallottam, mi nem csináltuk, de másnak sem jutott eszébe. Pedig volt néhány osztálytársam, aki elég hülye dolgokat művelt. De ez nekem új, akár rokon, akár haver, akár idegen teszi. Jó nagy barom, az biztos.
2021. márc. 7. 21:56
 12/42 anonim ***** válasza:
72%
en tuti elkapnam szemelyesen, eloszor szep szoval ha az nem megy akkor ott helyben nekiesnek a hulye fejenek. Amugy igy ahogy elmondod tok vicces, van meg kutyaszar szeru sztori? :D
2021. márc. 7. 21:57
 13/42 anonim ***** válasza:
94%

Az a kis vita csak neked jelentéktelen a jelek szerint...

Ettől még gáz a viselkedése, de végigolvasva a kiírásod, végig gyűltek a kérdőjelek, hogy mégis mi lehetett az, ami szerinted említésre sem méltó, neki viszont olyan horderejű, hogy ilyen bosszú hadjáratot indít ellened?

2021. márc. 7. 23:11
 14/42 anonim ***** válasza:
84%
Tuti , hogy nem vagy te olyan ártatlan.
2021. márc. 8. 06:11
 15/42 anonim ***** válasza:
92%
OK nélkül nem megy ennyire messzire senki sem. Azért a kuzint is meghallgatnám, hogy mi volt a vita tárgya, mi a baja veled, stb. Lehet, neki lesz igaza, lehet, kiderül, hogy sárga kártyás.
2021. márc. 8. 07:02
 16/42 anonim ***** válasza:
95%
menj el hozzajuk amikor o es a szulei is otthon vannak, es mondd meg hogy sajnalod hogy osszevesztetek, de ha meg egyszer keresztbe tesz neked mesz a rendorsegre, vannak bizonyitekaid (mondd hogy van biztonsagi kamera a lepcsohazban es a kocsidban) talan akkor kicsit eszbe kapnak
2021. márc. 8. 10:19
 17/42 A kérdező kommentje:

Annyi történt, hogy még tavaly nyáron kértem, hozzon nekem egy parfümöt, ha reptér közelében lesz, mert ott olcsóbb. Hozott is, de amíg ő nyaralni volt, én naponta szagolgattam a kis mintámat, és valahogy én másra emlékeztem, már nem tetszett annyira magamon, hogy közel 30 ezret kifizessek rá (utólag rendeztük volna).

Ezért mondtam neki, hogy mégsem kell, megtarthatja, vagy adja el. Na ő aztán nem tartja meg, mert neki ez a márka sosem tetszett, nem kell neki és visszavinni nem tudja (mivel ugye ahol vette, oda csak repülőjeggyel lehet bemenni). Mondtam, hogy hát akkor adja el. Nem, fizessem ki neki az árát és adjam el én, mert hogy ő ezzel nem akar már foglalkozni, nincs benne eladós csoportokban sem és amúgy sem tudná eladni annyiért, amennyiért vette, szóval neki ez ráfizetés és hogy ő akkor is ideadja.

Hiába mondtam, írtam neki, hogy nem kell, képes volt feladni futárral (!). Majd aznap, mikor kiszállították, kaptam egy üzenetet tőle, hogy a cucc az enyém, mert hogy én kértem, én zaklattam érte az utazása előtt napokig és én adjam el, őt nem izgatja, hogyan, vagy kinek. De a pénzét szeretné megkapni és utaljam át a számlájára, vagy adjam oda az anyjának (nagynénémnek). Én ezt megnyitottam, elolvastam, de már nem is reagáltam rá, mert untam az egész sztorit. Gondoltam lenyugszik és megbeszéljük, de nem így lett. Egyszer próbáltam beszélni vele, akkor közölte, hogy nem kíváncsi rám a továbbiakban.

2021. márc. 8. 13:25
 18/42 anonim ***** válasza:
93%
Unokatesód borzasztóan infantilis, de te is. Totál megértem, hogy kiakadt rád, és teljesen igaza van. Az, ahogy ezt rendezi, az nem normális, de legalább most már érthető.
2021. márc. 8. 13:37
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan dühös. Ha NEKEd nem tetszik, add el te. Miért várod el, hogy ő tárolja benne a pénzét, adja el??

Fizesd ki neki, és add el TE!

2021. márc. 8. 14:18
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Én itt a kuzinnak adok igazat, bár azért a kutyaszaros incidensig nem süllyedtem volna, csak nem nyitom rád többet az ajtót, meg fel se veszem többet a telefont.
2021. márc. 8. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!