Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor jelenthetem fel? Miért...

Mikor jelenthetem fel? Miért nem hagyja már abba a szemétkedést?

Figyelt kérdés

Unokatestvéremmel volt egy kisebb vitánk a nyáron, ő nagyon magára vette a dolgot és mondta, hogy nem kíváncsi rám többet, nem akar hallani felőlem. Én ezt elfogadtam, az utóbbi 1-2 évben amúgy is megromlott eléggé a kapcsolatunk. Gondoltam ő jobbra, én balra.

De elkezdett egy lejárató hadjáratot, összeugrasztott a barátommal, undorító dolgokat mondott rólam a családnak, másoknak is. Konkrétan minden barátnőmet elszedte mellőlem, az öcsém fejét is telebeszélte mindennel.

Volt olyan, hogy összefestették az ablakomat két barátnőjével, undorító szöveget írtak fel rá. Máskor az autómat tekerték körbe folpack-kal. Most kiderült, hogy csótányok vannak a lakásomban, és nem tartom véletlennek, hogy ez azután történik, hogy ő itt járt a szüleivel. De olyan is volt, hogy mikor jöttem haza, a lépcsőházban borzasztó kutyasz_rszag volt. Kiderült, hogy a postaládámba pakoltak belőle... És még annyi hasonló volt.

Nem kiskamaszok vagyunk, hanem 22-24 éves felnőttek.

Akartam már vele beszélni, hogy állítsa le magát és szórakozzon máshogy, de letiltott mindenhol.

Rendőrség foglalkozna ilyenekkel? Az a baj, hogy semmi bizonyítékom nincsen, hogy tényleg ő csinálná, de nyilván ő... Másnak nem lenne rá oka és rá jellemző ez a bosszúhadjárat.

2021. márc. 7. 21:08
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Mikor írtad, hogy az unokatesód összeugrasztott a családoddal meg a barátaiddal, egyből arra gondoltam, hogy vagy a családod és a barátaid iylen álszentek, vagy te vagy a simlis.

Most már megértem a családodat, én se állnék szóba ilyen elkényeztetett kis nyomorulttal.

2021. márc. 11. 21:49
 32/42 A kérdező kommentje:

30-as, nyilván a "hol élsz" kérdésre nem vártam választ... :)

Nem élek nagylábon, de szeretem a minőségi élelmiszereket, heti 5-6 napon eszem húst is, kávéból is egy kifejezett márkát szoktam venni, azt szeretem. Az autóm nem Rolls Royce, de igen, sajnos 17 litert fogyaszt, ez van. Szeretem a szép dolgokat, néha beruházok 1-1 tervezői darabra is pl. cipőből, táskából, vagy kabátból. Mert nekem ezek tetszenek, ezeket szeretem és jól érzem magam bennük.

Most én arról mit tehetek, hogy nektek más a prioritás, vagy hogy nincs pénzeket ilyesmire? Ne rám vetítsd már ki, hogy frusztrált vagy.

2021. márc. 12. 12:20
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal van gond, hogy megveszed magadnak ezeket mert szíved joga. Hanem azzal, hogy megvetetted mással, majd utolsó pillanatban azt mondtad mégse kell és nem vagy hajlandó kifizetni. Lehet, hogy aki megvette neked, annak nagy kiesés ez a -30 ezer ft. Ne legyél már ennyire önző...
2021. márc. 12. 12:28
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
senkinek semmi koze hozza hogy mire mennyit koltesz, szived joga annyit tankolni es bevasarolni amennyit akarsz, a kerdes nem erre iranyul. nagyon neveletlen volt ahogy viselkedtel, gondolom a csaladoddal is azert lehetett osszeugrasztani mert ezt ok is lattak. fizesd ki szepen a parfumot amit a te keresedre a sajat penzebol vett, es felejtsetek el az ugyet.
2021. márc. 12. 17:16
 35/42 anonim ***** válasza:
41%

30-as vagyok.

Nem baj, a miheztartás végett válaszoltam rá.

Frusztrált pedig te vagy, akinek szinte csak ez fontos, és még ki se akarja fizetni. Jó dolog pedig nemcsak a divatos ruha-cipő, parfüm, ékszer lehet. Szép táj, barátok, egy összejövetel, annyi mindennek lehet örülni. Dehát kinek mi. Kinek egy élmény, kinek pedig az ötvenedik cipő vagy századik táska.

Igen, és havonta-kéthavonta (a "néha beruházok" kifejezésből ilyen gyakoriságra gondolok) biztos nem veszek ruhát, táskát. Egyrészt nemigen telne rá, másrészt hidegen hagy, tehát ha milliárdos lennék, se szórnám ilyenre. Ha nagyon költeni akarnék, akkor inkább egy klassz lego-készlet (épület vagy jármű), egy vasúti terepasztal, egy csodás világatlasz, egy különleges járműmodell és más, igen érdekes dolog. De lehet, hogy egy leselejtezett, régi villamost vagy metrókocsit is felállítanék a kertemben. Csodájára járnának a gyerekek.

Amúgy nem veszed észre, hogy már mindenki az unokatestvérnek ad igazat, nem pedig neked?

2021. márc. 16. 18:47
 36/42 anonim ***** válasza:
61%
Köszönöm a nulla pontot, holott az unokatestvérnek adtam igazat és nem annak, aki kérdezett! Vagy valaki nem tud olvasni, vagy aki kérdezett, az pontozta ilyen "jól" a véleményemet?
2021. márc. 17. 00:06
 37/42 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki tud itt olvasni, ezért is tűnt fel nekik, hogy oldalak óta a saját kis életedet regéled. Senkit nem érdekelsz, valószínűleg ezért lett lepontozva a válaszod (nem általam). :)
2021. márc. 17. 08:37
 38/42 anonim ***** válasza:
36! nem azt pontozzuk hogy mennyire ertunk egyet a valaszoddal, hanem azt, hogy mennyire HASZNOS ! a tied semennyire
2021. márc. 17. 09:01
 39/42 anonim ***** válasza:
88%

37

Kussolj már kérdező, csak mert egy válaszoló le lett százalékolva, még mindenki más is az unokatestvérednek ad igazat. Nem ugyanaz a válaszoló válaszol 4 oldal óta.

2021. márc. 17. 09:28
 40/42 A kérdező kommentje:
Tudod kit kussoltass te el. :) Tapló.
2021. márc. 17. 09:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!