Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt mire vegyem tőle? Szerin...

Ezt mire vegyem tőle? Szerintem nem normális!

Figyelt kérdés

Nővérem élettársa.

Régebben csak családi eseménykor taliztunk meg ha elmentem hozzájuk, nem voltunk rosszban,de olyan " tűzbe tennénk a kezünket egymásért sem"

Messengeren beszélgettünk felújításról

Ez a beszélgetés folytatódott le

Pisti: am mikor kapok?

Én: mit?

Pisti: tudod

Én: nem xD

Pisti: szomorú ( erre küldött egy csókolózós gifet)

Hát ilyet xD

Én: ohh már xD xD

Pisti: harapni nem ér xD

Én : xD

Ezek után nem is nagyon beszéltem vele, nem vettem fel a telefont sem. ( Ez volt szeptemberben)

Múlthéten meg ma is keresett, de láttam viberen a számán valami 40-50 körüli nő van kint...

Igazából nem merem felvenni a telefont.

Se karácsony, se eljegyzéskor nem írt fbn sem meg nővérem sem. ( Egyébként folyton csalja tesómat , tudja is )

2021. febr. 25. 14:02
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Szeritem az "ajj már xD" helyett, megkérdezhetted volna, hogy ezt most mire véld. Aztán a válaszától függően, konkrétan elmondani neki, hogy ez még viccnek is rossz, és biztosítani róla, hogy eszébe se jusson flörtölgetni veled messengeren se. stb.

Az "ajj már xD " - ahogy te is mondtad, nem "hangzik" komolyan. Tehát ha beismered ha nem, ezzel azt a látszatot keltetted neki, hogy ezt viccesnek találod, és kelleted magad.

Szerintem ez nem arról szól, hogy nem tudtad kezelni a helyzetet.

Főleg hogy a sógorodról van szó, és neked vőlegényed van.

2021. febr. 25. 15:59
 22/38 A kérdező kommentje:

Azért sem kérdeztem meg mire véljem, mert engem nem érdekel.

Igen megkérdezhettem volna,de nem kérdeztem mert akkor amúgyis dolgoztam nem éppen erre volt időm, hogy én vele irogassak, és nem is érdekel.

Tud róla mellesleg a vőlegényem is és azt mondta nem szeretné ha nincs itthon akkor eljönne segíteni vagy beszélgetnék vele.

Én ennek eleget teszek.

Mellesleg feltételezem inkább csak tesóm miatt keres, mert a hagyatéki miatt van fizetési kötelezettsége felém, mert pont előtte kaptuk meg a papírokat. Inkább ezért kereshet.

A kérdést azért tettem volna fel, hogy esetleg én reagáltam túl vagy paranoisán vagyok én láttam bele többet vagy sem...

Nem az volt a kérdés hogy én akarok e vele dugni vagy sem.

Igen félősebb lány vagyok ez van... Nem reagálok ha megbántanak, inkább eltűnök ennyi...

Inkább sírok napokig és kikapcsolom a telefont.

Igen egy értékelhetetlen szar vagyok ennyi.

2021. febr. 25. 16:11
 23/38 anonim ***** válasza:
33%
De attól még akarsz vele dugni, te szégyen!
2021. febr. 25. 16:39
 24/38 anonim ***** válasza:
23%

Miért kell bántani ?

Nem dugtak azt mondta !!

Hát akkor meg ????

2021. febr. 25. 16:48
 25/38 anonim ***** válasza:
89%

Bocs, de csatlakozom azokhoz akik úgy gondolják, hogy a válaszaidból az jött le, hogy neked tetszik ez az egész.

Lehet nem így érzed. Viszont a reakcióid ezt mutatják. Le kell koptatni és nem ikszdéket küldözgetni meg jópofizni vele.

2021. febr. 25. 16:48
 26/38 A kérdező kommentje:

Nem baj, hogy szeptember óta nem reagálok neki? Nem hát!

Igen szégyen vagyok! Ennyi...

2021. febr. 25. 17:11
 27/38 anonim ***** válasza:
91%

"Nem baj, hogy szeptember óta nem reagálok neki?"

De valamiért mégis most jutott eszedbe kérdést írni róla.

2021. febr. 25. 17:14
 28/38 A kérdező kommentje:

Azért, mert ha elolvasná bárki is a kérdés végét benne lenne, hogy hivogat DE a viber képen valami idősebb nő van!

Csak lusták vagytok elolvasni!

Nem fogom senkinek sem bizonygatni, hogy nem volt semmi és nem is lesz!

Éljétek ki magatokat nyugodtan!

Fikázzatok!

Csak annyit kívánok nektek, hogy legyen ugyanilyen félősebb lányotok és sose mondja el nektek ha molesztálja valami bunkó! Aztán majd ő is egy szégyen lesz!

Itt mindenki nagyon megtudja mondani a tutit! Itt mindenki tökéletes a kérdést kiírón kívül!

Bárcsak egyszer a kérdésre is lehetne válaszolni...

Ja igen bocsi akkor bevallom... Arra masztizok esténként ,hogy a sógi irogat nekem, néha összejövünk van mikor gruppen is előfordul!

Én tudom, hogy szégyen vagyok...de vajon ti tudjátok-e magatokról?

Én legalább bevallom nem vagyok tökéletes!

Lehet savazni!

2021. febr. 25. 17:20
 29/38 anonim ***** válasza:
91%

Azért az megvan, hogy annak válaszolsz ilyeneket, aki pont egy rossz szót nem szólt rád?

Amúgy meg higgadj le.

2021. febr. 25. 17:23
 30/38 anonim ***** válasza:
85%
Én alapból nem irkáltam volna ilyen stílussal, főleg h tudod h milyen és undorodsz tőle, így kissé hiteltelen.
2021. febr. 25. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!