Ezt mire vegyem tőle? Szerintem nem normális!
Nővérem élettársa.
Régebben csak családi eseménykor taliztunk meg ha elmentem hozzájuk, nem voltunk rosszban,de olyan " tűzbe tennénk a kezünket egymásért sem"
Messengeren beszélgettünk felújításról
Ez a beszélgetés folytatódott le
Pisti: am mikor kapok?
Én: mit?
Pisti: tudod
Én: nem xD
Pisti: szomorú ( erre küldött egy csókolózós gifet)
Hát ilyet xD
Én: ohh már xD xD
Pisti: harapni nem ér xD
Én : xD
Ezek után nem is nagyon beszéltem vele, nem vettem fel a telefont sem. ( Ez volt szeptemberben)
Múlthéten meg ma is keresett, de láttam viberen a számán valami 40-50 körüli nő van kint...
Igazából nem merem felvenni a telefont.
Se karácsony, se eljegyzéskor nem írt fbn sem meg nővérem sem. ( Egyébként folyton csalja tesómat , tudja is )
Szerintem ezt gyorsan keverd le és a nővéreddel beszéljétek meg, hogy a fiatalember szereti a testvéreket...
Nem kérdés, hogy mi a teendő.
Kedves Első!
Miért is húzna oda elárulnád?
Egyrészt nekem vőlegényem van, másodszor ha eddig nem sikerült akkor azután se fog főleg hogy nem keresem vele a kontaktot!
Az én párom ezerszer jobban nézz ki, mint ő... Hál Istennek csak az undor fog el...
Én szégyellem magam helyette, hogy kellemetlen helyzetbe hozza a másikat. Mert szerintem egy ki* szott szar poénnak is elég durva volt...
Főleg hogy rá 2 hétre azért hívott mert ide akart költözni, mert megint lebukott hogy félredug!
Olyanok a reakcióid mint egy izgatott tininek, aki vevő az ilyesfajta közeledésre. Ezek után miért csodálkozol, ha nyomul?
Tőlem ebben a helyzetben olyan oltást kapott volna, hogy megbánta volna a születése pillanatát.
Mert először csak azt hittem félrenyomott a gifek közt és nem ezt akarta,de utána leesett hogy nem nyomta félre.
Most nem tudom, mert külföldön van de ez jó ötlet!
Meg most arra gondoltam, hogy nem is ő keres hanem az a nő aki kint van neki viber képen.
Lehet valami nője... Vagy eladta a számot
Kedves kérdező !
Első vagyok! Szerintem ez lenne egy normális beszélgetés
Pisti: am mikor kapok?
Én: mit?
Pisti: tudod
Én: nem xD
Pisti: szomorú ( erre küldött egy csókolózós gifet)
Hát ilyet xD
Én: ohh már xD xD
-(Neked van barátnőd nem? Akkor meg miért nem foglalkozal vele)
Pisti: harapni nem ér xD
Én : TILTOM és szólok a tesómnak hogy kanos az ura és állítsa le mert ha nem szólok az uramnak és be töri a fejét !! És ne hívogason
Azért vagyok " izgatott" mert én félek tőle.
Nem tudom mit akar, lehet ő nem is emlékszik rá...
Nem vagyok az a " lekeverek egyet" típus...
Nem akarok vele ezek után találkozni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!