Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt mire vegyem tőle? Szerin...

Ezt mire vegyem tőle? Szerintem nem normális!

Figyelt kérdés

Nővérem élettársa.

Régebben csak családi eseménykor taliztunk meg ha elmentem hozzájuk, nem voltunk rosszban,de olyan " tűzbe tennénk a kezünket egymásért sem"

Messengeren beszélgettünk felújításról

Ez a beszélgetés folytatódott le

Pisti: am mikor kapok?

Én: mit?

Pisti: tudod

Én: nem xD

Pisti: szomorú ( erre küldött egy csókolózós gifet)

Hát ilyet xD

Én: ohh már xD xD

Pisti: harapni nem ér xD

Én : xD

Ezek után nem is nagyon beszéltem vele, nem vettem fel a telefont sem. ( Ez volt szeptemberben)

Múlthéten meg ma is keresett, de láttam viberen a számán valami 40-50 körüli nő van kint...

Igazából nem merem felvenni a telefont.

Se karácsony, se eljegyzéskor nem írt fbn sem meg nővérem sem. ( Egyébként folyton csalja tesómat , tudja is )

2021. febr. 25. 14:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is tök úgy tűnik a válaszodból, mint ha tetszene, hogy nyomul.. :S :D
2021. febr. 25. 14:32
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb kérdezd meg tőle hogy áll neki?
2021. febr. 25. 14:32
 13/38 A kérdező kommentje:

Azért is hívhat, mert mamának van valami baja mert ők hamarabb tudják meg mint anyám...de akkor lehet messengeren is írta volna, de felhívtam mamát jól van...

Igen, kíváncsi lehetsz...

Nyugi nem fogom 9 hónap múlva kiírni, hogy jajj megcsaltam a sógorral a vőlegényemet és babát várok mit tegyek...

Elég szomorú, hogy a sajá " családjában" nem érezheti magát biztonságban az ember... és ilyen aljas emberek vannak...

Igen tudom itt mindenki lerúgná, elásná, meg stb... Csak tudjátok van aki félősebb.

Ez van sajnálom ha én vagyok egyedüli a világon aki ennyire fosos hogy inkább fel se veszem a telefont...

Biztos igen tetszik... Mindjárt kérek is tőle álló f* szos képet én meg lövök egyet a nunusról...

2021. febr. 25. 14:34
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
De tulajdonképpen miért félsz tőle? Mert eddig nem mondtad, hogy bármilyen szinten is agresszív lenne. Vagy mindig mindenkitől félsz, amikor ki kéne állnod magadért?
2021. febr. 25. 14:36
 15/38 anonim ***** válasza:
93%

Pisti: szomorú ( erre küldött egy csókolózós gifet)

"Én: ohh már xD xD"

Mintha az mondaná egy csaj hogy "gyere kérlek és ba*zál meg ;)

De lehet csak zavarba jöttél nemtudom ...de érdekes reakció

2021. febr. 25. 14:36
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
És a nővéred ezt a folyamatos megcsalást tűri és nem akar vele szakítani? Az ilyen embereket sem értem
2021. febr. 25. 14:56
 17/38 A kérdező kommentje:

Mert ő a két gyerek apja meg szereti csak erre hivazkozik.

Állítólag nővérem kap 90 ezret ebből 80 ezer kifizetni mindent és egy 10 ezres marad a hónapra... Kivitelezhetetlennek tartom, hogy 10 ezer elég egy 8 évesre meg egy másfél évesre + magára + van 2 kutya is meg 4 macska... És a pasi alig ad haza...

Mi már mondtuk neki hagyja ott mikor az első gyerek volt.

( Karácsonykor még véletlenül rájuk nyitottam, de jan. 1-én már kapcsolatban volt egy másik csajjal nyílvanisan fbn...)

Hivatalosan kérjen gyerektartást ezt is mondtuk neki,de nem akar intézkedni...

Nővérem is elég érdekes eset az tény,de mi ebbe sok mindent nem tudunk segíteni.

Mindenki saját maga sorsának a kovácsa... Rengetegszer fizettem a kisgyereknek szemüveget, ruhát vettem mert az apja nőzött...

2021. febr. 25. 15:03
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Normális válasz:

Te: Ez komoly vagy csak vicc?

Ő: Komoly.

Te: Akkor te mondod ezt el a tesómnak vagy én? Válassz.

Ki válaszol nevezve nem gy ilyenre? Legalább megkérdezhetted volna mit is akar, így viszont teljesen úgy néz ki mintha benne is lennél, még a tesód is ezt hihetné.

2021. febr. 25. 15:41
 19/38 A kérdező kommentje:

Igen valószínű nekem ez tetszik. Ti biztos jobban tudjátok, mint én főleg hogy nem merem a telefont se felvenni...

Bocsássa meg a világ, hogy nem tudtam kezelni a helyzetet...

Mert igen az " 🤣" jel meg egy elég komoly szmájli nem?

Igen bevallom vágyom arra hogy egy orbitálisat szexeljek a sógorommal a saját ágyukba míg a kisbaba alszik és nővérem leszaladt az oviba a kisgyerekért! Kapcsolom is be a facetimeot hozzá!

2021. febr. 25. 15:48
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Így nem reagálunk le valamit. Minimum megkérdezed miért ezt küldte és akkor még harag sincs. A válaszod olyan mint egy kiskamaszé.
2021. febr. 25. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!