Miért nem értik meg, hogy nem akarok hozzá menni nőgyógyászhoz?
Hát ha már tényleg próbáltad vele megbeszélni, és nem fogja fel, akkor marad az h megmakacsolod magad és elmész máshoz kérdezés nélkül.
Utána pedig megvárod amíg elül a vihar.
Az a helyzet, hogy ennek a problémának nincs olyan megoldása, ami abszolút mentes a kellemetlenségektől. A szülők jelentős része olyan, hogy patáliák nélkül, csak úgy magától nem fogadja el, ha a gyerekének a eltérő véleménye, vagy önálló döntései kezdenek lenni. 17 évesen pont most van az ideje annak, hogy ezeket a dolgokat tisztázzátok egymással.
Vagy azt helyezed előtérbe, hogy ne legyen balhé, és lenyeled a békát (ebben az esetben garantált, hogy a későbbiekben is balhé lesz kilátásba helyezve, amint önálló döntést mersz hozni), vagy felvállalod, hogy pár napig mosolyszünet lesz, és simán elmész egy másik nőgyógyászhoz. Ha rákérdeznek, vagy esetleg ez az orvos maga rákérdez, megmondod, hogy ez nem bizalmatlanság, hanem neked kellemetlen, ha vendégségbe jön az, aki előtte az alfeledet nézegette (azt inkább nem feszegetném, hogy attól félsz, kikotyog mindent).
Én 36 éves fejjel azt tudom javasolni, hogy vállald fel a balhét, és menj el egy másik nőgyógyászhoz. Ne kövesd el azt a hibát, mint én, aki sztereotipikusan jó kislány voltam, mindent elfogadtam, amit a szülők eldöntöttek, és nagyon későn kezdtem az addigra teljesen elcseszett életemet a magam kezébe venni. Nyilván sose késő, de sok lehetőségről már lecsúsztam. Te ne tedd ezt, nem éri meg!
Amugy az ilyen szuloket annyira pofan vagnam komolyan okolbe szorul a kezem.
Miert nem lehet meghallgatni hogy egy majdnem felnott no megis mit érez, kihez akarna menni foleg egy ilyen intim dologgal mint nogyogyasz. De komolyan, ez szerintme is rohadt gaz lehet hogy egyik nap kenetet vesz a masik nap egyutt vacsorazunk.. Jo hogy nem arrol beszeltek vacsi közben hogy 'ja amugy semmilyen fertozest nem talaltam stb" uristen....
Valahogy beszeld meg anyuddal hogy milyen kellemetlen ez neked. Hidd el megeri akar meg a kiabalas is.
Utolsó, a pszichológus NEM orvos, bár ettől függetlenül, nagyon nem etikus, hogy kiadott téged anyukádnak.
Kérdező, a helyedben szó nélkül elmennék másik nőgyógyászhoz. Ha balhé lesz, akkor balhé lesz, de meg kell húznod a határaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!