12 hetes uh-ra szeretnék menni. Sajna az sztkban most több hétig szabin vannak, így másképp kell megoldanom. A nőgyógyász csak a terhességi kiskönyvet töltötte ki, beutaló nincs. Ebben az esetben mit tehetek? Nem akarok 20-30 ezret magánra költeni
Sajna nincs az Sztkban én is ki voltam akadva, mert ott elvileg csak 1 ember foglalkozik uhval... vicc.. Ennyi ha az ember nem akar magánorvoshoz menni.
A nőgyógyászt felhívtam hogy most mi legyen, mivel ő a dél-pestiben ügyeletes, ott szeretnék szülni. Azt mondta csak menjek be oda és megcsinálják. Hát de hogy ha nincs beutaló. Felhívtam a kórházat ott is azt mondta egy ügyeletes nőgyógyász, hogy kiskönyv nem elég.
Erre a nőgyógyászt megint hívtam, azt mondja hogy majd hétfőn megpróbál egy orvoshoz beosztani, de nem sok reményt fűz hozzá, menjek a Ceizelhez.
Nem értem hogy mit nem ért ahhoz hogy nem akarok odamenni.
Szóval a kérdés, ha minden kötél szakad, menjek abba a kórházba ahova kerületileg tartozok csak a kiskönyvvel, vagy esélytelen próbálkozás.
Kiskönyvben van pecsét a beírásoknák hogy a kell a 12 hetes uh.
Hepinetnél voltam, 14 ezer volt kombinált teszttel együtt. TB alapon csak a vérvételértkell fizetni 10-12 ezret. Szerintem bőven megérte. Online be lehet jelentkezni.
A Czeizel felesleges pénzkidobás.
A terhességi kiskonyv önmagában is beutalónak számít a vérvételnél is már úgy 2-3 éve. Soha senkinél nem láttam még egy kötelező(!) vizsgálatnál külön beutalót. De ettől még tévedhetek. Akkor elmész egy másik nőgyógyászhoz kórházon belül és kérsz egy beutalót. Ennyi.
Amúgy a magánnal nem azért járnál jobban, mert ott kepzettebb lenne a genetikus, hanem azért mert maga az uh készülék sokkal jobb. Több eltérést tudnak észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!