Ha a székesfehérvári Szent György Kórházban vetetem le az AFP-t, akkor oda is kell nőgyógyász beutaló?
Figyelt kérdés
2 hét múlva megyek, addig már nem találkozom a dokival. Mondta, hogy menjek be vérvételre, nem adott beutalót. A védőnő állítja, hogy anélkül nem fogják megcsinálni. Felhívtam a nőgyógyász rendelőjét, de az asszisztensnő azt mondta, hogy nem kell a beutaló, de ha mégsem hajlandók megcsinálni, akkor majd írnak egy beutalót nekem. Remek, nem akarok kétszer fordulni.2009. aug. 18. 22:07
1/3 anonim válasza:
Szia! Én holnap megyek itt Fehérváron AFP-re. Igenis kell orvosi beutaló, anélkül nem vesznek vért! Én sem a saját orvosomtól kaptam, mert pont nem találkoztunk úgy abban az időben, hanem a védőnőm mondta, hogy menjek el a Várkörútra és ott kérjek! Voltam is, kaptam is beutalót az épp rendelő dokitól, igaz sokat kellett várni, de muszáj volt! Ha kell még részletes infó, xsak szólj!
2/3 anonim válasza:
Szia!
Kell beutaló. Én sem találkoztam pont akkor a dokimmal, így csak besétáltam az SZTK-ba, kértem aznapra egy időpontot (ne foglalkozz vele, ha azt mondják az ablaknál, hogy csak pár óra múlva kerül rád a sor) . Amikor kijött az asszisztensnő odamentem hozzá, és mondtam neki, hogy csak egy beutalóért jöttem. 5 percen belül behívott, és már kész is volt. Másnap mentem vérvételre a Távirda utcába (ha jól emlékszem).
3/3 A kérdező kommentje:
Hát ez baj. Igazából a dokim a Szent György Kórházban dolgozik főállásban, biztos úgy gondolta, hogy akkor majd bekopogok hozzá, és ad beutalót. Csak az a baj, hogy igazából sosincs ott, mindig elhívják, órákat szoktam rá várni. Meg nem is mondta, hogy kéne beutaló. Ezért nem értem, hogy a magánrendelésen miért nem adta oda a beutalót, ha már oda járok, és fizetek.
2009. aug. 19. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!