A debreceni klinikára szeretnék meddőségi szakrendelésre menni. Beutaló szükséges? És ha igen, kitől kell kérni? (háziorvos, nőgyógyász)
Szia! Én pont ezt kérdeztem meg telefonon múlthéten. Nem szükséges időpont, csak egy háziorvosi beutaló. Hétfőtől csütörtökig van rendelés 10-14-ig? hétfő, csüt. Dr. Sápy Tamás, kedd, szerda Dr. Fekete István.
Én holnap megyek először, izgulok is kicsit.
Ja, és az alagsorban van, ki van írva meddőségi ambulancia.
sok sikert!
4. vagyok. :( Kiderült, hogy nincs peteérésem, ezért nem estem teherbe. gyógyszerrel lehet segíteni. Ciklusom 3.napján kell menni legkötelebb és akkor vérvétel lesz. többet egyelőre nem tudok. (azt meg már tudtuk, hogy a férjem spermái lassúak) tehát összetett a probléma, de ami megnyugtató, hogy szervi elváltozásom nincs. Szép a méhynyálkahártya is, azt mondta. ja és csak kérdezett ezt azt meg egy hüvelyi uh-t csinált, és nagyon rendes volt.
Előző válaszolónak: a pontos címet nem tudom, a szülészeti, nőgyógyászati klinika alagsorában van, lépcsőfordulóba ki van írva meddőségi szakrendelés.
Én úgy tudom, szükséges beutaló, amit a háziorvos kiadhat.
Két évvel ezelőtt jártam Dr.Sápy Tamáshoz, sikerrel. Nagyon szerettem, igazi jó orvos. Nagyon jó keze van, állítólag ő operál a legjobban.
Hétfőn és csütörtökön rendel, általában délben kezd.
Nőgyógyászati Klinika, meddőségi szakrendelő, az ambulancia alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!