Miért nem értik meg, hogy nem akarok hozzá menni nőgyógyászhoz?
Szépen magyarázd el nekik, hogy számodra nagyon kellemetlen lenne, ezért nem mész. Ha akadékoskodnak simán járj a kórházba rendelésre.
Nem tudnak kényszeríteni.
Amúgy attól ne félj h elmond bármit a szüleidnek, azt neki tilos, nem fogja kockára tenni senkiért az engedélyét.
Megértelek, anyumnak is ilyen családi barát nőgyógyásza van. Én elmentem hozzá 1x családi nyomára, de nagyon rossz volt. Szerintem menj oda ahova menni akarsz és ne kövesd el az én hibám. Állj a sarkadra, mert a te döntésed, hogy ki nyúlhat úgy hozzád ahogy egy nőgyógyász teszi, nem anyukádé. A doki amúgy biztos nem sertődik meg ezen, ha rákerdez, akkor megmondod h az neked kellemetlen lenne. Anyukád pedig igazán megérthetné, hogy a nőgyógyász egy kényes kérdés minden nőnek. Van olyan barátnőm, aki csak nőhöz hajlandó menni, olyan is aki csak férfihez.
Amúgy hogy érted, hogy nem enged el máshova? 17 évesen már mehetsz nélküle dokihoz (gondolom amúgy sem menne be veled...). Nagyobb beavatkozást nem végezhetnek rajtad szülő nélkül.
Szerintem úgy érti, hogy nem fizeti ki a másik orvost.
Erre gondoltam, ezért javasoltam a tb-s rendelést.
Épp azt akartam leírni, amit a #8-as.
Ha nem akarsz patáliát, el kell menned ahhoz akihez küldenek.
Ha semmiképp nem szeretnél oda menni, akkor viszont fel kell vállalnod a veszekedést.
Sok ilyen szituáció lesz az életedben (mert ilyen a családod), hogy ha saját döntést akarsz hozni, akkor patália lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!