Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fogadnak a nőgyógyászaton...

Fogadnak a nőgyógyászaton csak azért mert fogamzásgátlót akarok kiiratni?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem,mert a koronavírus miatt csak akut ellátás van, és hát ez nem az... De hátha...csak nem akarják,hogy teherbe essen egy csomó nő...az óvszert kevésnek érzem, azért szeretnék tablettát szedni, tudom, hogynem olyan jó egészségnek, sőt, de nem szeretnék még terhes lenni.

20 l/N

2020. ápr. 15. 20:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Ezzel nem fognak fogadni valószínűleg. Az óvszer pedig az egyik legbiztonságosabb védekezési módszer, nem rosszabb, mint a fogamzásgátló, tehát nem fogsz teherbe esni megfelelő óvszerhasználat mellett, tehát nem sürgős eset.
2020. ápr. 15. 20:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha most először, akkor tuti hogy nem.

Tudod ez nem csak egy bogyó amit bekapunk.

Vizsgálatoknak kell megelőzni a felírását, mert akár trombózit is okozhat.

Maradjatok az óvszernél. Az a legbiztonságosabb.

2020. ápr. 15. 21:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha előszőr szednéd akkor nem. Ha már szeded akkor e-receptre felírják.
2020. ápr. 15. 22:56
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha már szeded akkor most a háziorvos is kiírja.

Baratnomnek így volt.

2020. ápr. 16. 09:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Sajnos még csak most akarnék ebbe belevágni, csak az óvszertől félek, hogy kilyukad, én meg nem fogok bevenni eseményutánit, inkább megszülöm, nem akarom bantani a kis hólyagcsíra állapotban lévő zigótámat
2020. ápr. 16. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
Akkor hanyagolni kell a szexet ha félsz most.
2020. ápr. 16. 15:42
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Miért, szerinted, ha elfelejtesz bevenni egy fogamzásgátlót, akkor nem lehetsz terhes? És bármikor elfelejtheted... Megfelelő méretű óvszert kell venni, azt megfelelően felhelyezni, egy másodpercet sem nélküle lenni és máris kizárt dolog, hogy kiszakadjon (ha csak nem selejtes-de a fog. gátló is lehet hatástalan éppen), tehát terhes sem leszel.
2020. ápr. 16. 16:20
 8/13 A kérdező kommentje:
Óvszert mindenképpen használnánk pesszáriummal, de szerettem volna még fogamzásgátlót is szedni, hogy tényleg ne kelljen fiatalon anyává válnom
2020. ápr. 17. 07:54
 9/13 anonim ***** válasza:
49%

Most komolyan? Te ne élj nemi életet, de komolyan! Ez nem normális hozzáállás. Te még nem vagy elég érett a nemi élethez. Amint vége lesz ennek a vírusos állapotnak, keress fel egy pszichológust! Közel 20 éve élek nemi életet. Csak és kizárólag vagy óvszerrel, vagy fogamzásgátlóval védekeztem. A kettőt együtt akkor alkalmaztam, akkor pl. antibiotikumot szedtem fog. gátló szedése mellett. Egyébként önmagában mindkettő 100 százalékos védelmet nyújtott, soha egyetlen óvszer sem szakadt ki és nem lettem soha nem kívántan terhes. Amikor terveztük, akkor is több, mint fél év abszolút nem védekezés kellett hozzá, hogy terhes legyek.

Szóval rendben van, hogy védekezni kell és fontos, de amit te csinálsz, az már enyhén szólva is iszonyatos nagy túlzás!

2020. ápr. 17. 08:55
 10/13 A kérdező kommentje:

Óvszernél 9%-os a teherbeesési arány. Lehet neked alapvetően volt valami gondod utolsó, hogx nem tudtál teherbe esni, meg ugye a fog. gátló is bezavarhatott a rendszerbe.

Felelősségteljesen kell élnem, mert nekem nincs ott a második esély, hogy na akkor beveszek egy AB tabit, ha kiszakad, akkor kiszakad... Várok két hetet, vagy igen vagy nem. Ezért szeretném, ha lenne ott még egy védelmi vonal, hogy legyen egy második esélyem, hogy ne essek teherbe.

Az óvszer az nagyon nem száz százalékos egyébként, de a Kalmopyrin az igen! Láb közé fogva, tudom jól. Én csak meg akarok tenni minden tőlem telhetőt, hogy ne kelljen a babámnak rossz körülmények közt nevelkednie.én nem vagyok olyan, hogy a hancúrért mindent feláldozok.

SAJNOS, KEVESEN TUDJÁK, HOGY AZ ESEMÉNY UTÁNI TABLETTA AZ EGY ABORTUSZ TABLETTA, MIVEL AZ ESETLEGESEN MEGTERMÉKENYÍTETT HÓLYAGCSÍRA ÁLLAPOTBAN LÉVŐ PETESEJTET AMI, MEGTERMÉKENYÍTÉS UTÁN MÁ UGYE ZIGÓTA(AMELYNEK MÁR MEG VAN HATÁROZVA, HOGY MILYEN LESZ A SZEME SZÍNE, A HAJA SZÍNE STB... HISZEN A KÉT SEJT MÁR TALÁLKOZOTT) MEGAKADÁLYOZZA, HOGY A MÉH NYÁLKAHÁRTYÁJÁBA BEÁGYAZÓDJON. EZÉRT INDUL BE A VÉRZÉS, MIUTÁN BEVESZIK A TUDATLAN ILLETVE NEM TÁJÉKOZTATOTT ILLETVE SAJNOS KEGYETLEN NŐK AZ ESEMÉNYUTÁNIT...EZZEL EL IS VESZTHETIK A HÓLYAGCSÍRA ÁLLAPOTBAN LÉVŐ BABÁJUKAT! GRATULÁLOK NEKIK.

Nem akarok ilyen lenni, semmiképpen nem...

Meg kell engem érteni. Aki megért annak köszönöm. Igen, félek, mert még sosem voltam fiúval, ki az aki nem fél, a párom is fél, ő sem volt még senkivel. Ez normális. Az nem lenne normális, ha tájékozódás nélkül ugranánk bele egy együttlétbe.

2020. ápr. 18. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!