Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 4 hónapja nem menstruáltam,...

4 hónapja nem menstruáltam, de nem vagyok terhes. Ez a petefészek cisztáktól lehet? Mit csináljak, ha teherbe akarok esni, de az orvosom fogamzásgátlót írt fel rá?

Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen. Ez a PCOS. Ha nem volt még terheléses inzulin vizsgálatod menj el rá. Ha bebizonyosodik a PCOS kapsz rá gyógyszert diétázni és sportolnod kell ha jvaulnak ahormonok rendbe jön a ciklus is és teherbe elhete sni. Sokan esnek teherbe spontán de sokaknak kell segítség. Az orvosok sem tudják megmondani ez mitől van hogy van akinek sikerül van akinek nem. Endokrinológushoz menj vagy meddőségi központba. A fogamzásgátló csak tünetileg javitana a cikluson de mivel babát szeretnél semmi értelme. Ez a betegség nem nőgyógyászra tartozik.
2013. máj. 16. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Off: velem is ugyan ez a helyzet. 2. hóban menstruáltam, előtte 7. hóban. Bár még nem tervezek babàt, de nagyon fèlek, hogy nem fog összejönni :-(

19l

2013. máj. 16. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Endokrinológushoz menjetek. Nekem minden hónapban megjön,de rendszertelenül+ szőrösödök,így én is fel fogok keresni egy endokrinológust. Jobbulást nektek!
2013. máj. 17. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!