Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg választanom kellene?

Tényleg választanom kellene?

Figyelt kérdés

20 éves egyetemista vagyok. Van egy fiú,aki régóta ismerek már, 28 éves. 2019 novemberben kezdett el talalkozgatni a barátnőmmel, ami fél éves kihagyással 2020 decemberig tartott. Akkor közölte a srác a barátnőmmel, hogy többet szeretne, de a barátnőm akkor úgy érezte nem akar semmit, hiszen nem egy az életképük és a szülei sem tudnák elfogadni, mert anyagilag nincsenek egy szinten. (A lány szülei nagyon gazdagok, a srác pedig teljesen átlagos színvonalon él)

Közben a barátnőm vissza mondta nekünk, hogy tartana ettől a kapcsolattól hiszen milyen körülmények között el a srác és a családja is milyen, félne leadni az életszínvonalából. Én ezt akkor úgy gondoltam,hogy undorító ilyet mondani bárkire is és mivel sajnáltam a srácot, hogy hülyének nézi a barátnőm,elmondtam neki ezeket a dolgokat. Na igen szépen bekavartam tudom,azóta megszűnt közöttük a kapcsolat. Viszont én a sraccal elkezdtem utána beszélgetni, először semmi hátsó szándék nem volt bennem csak jó volt vele beszélni. Kiderült közben, hogy a barátnőm is kibeszélt elég szépen neki engem, így már nem kerestem a társaságát én sem. Aztán találkoztunk, egyre többet és elkezdtek alakulni köztünk a dolgok,amit az elején nem is akartam, de olyan szinten vonzott a srác mint meg soha senki. A családomnak ez az egész nagyon nem tetszik, elítélik, hogy mennyire aljas,gerinctelen vagyok ezekért és anyukám nem is engedi hogy jöjjön hozzánk így nála vagyunk mindig. Igazából választás elé állítottak,hogy vagy ok vagy a fiú. Nem akarok választani, olyan jól érzem magam vele, viszont a családom sem szeretném elveszteni. Ő már bemutatott itthon a családjának és mondta hogy komolyan gondolja velem. Tudom,hogy egyáltalán nem szép dolog,amit tettünk,de úgy érzem a saját boldogságom miatt talán önzőnek kell most lennem. Anyukám mivel nem engedi hozzánk így bemutatni se tudom és ezért mindig nála vagyunk. Hogy tudnám elfogadtatni velük?

Édesanyám támogat meg anyagilag,mert egyetem mellett dolgozom,de sajnos keveset és nem tudom abból fenntartani magam. Ma mondta, hogy adjam neki vissza a kártyám, mondtam h jó, akkor nem kell engem segíteni megoldom egyedül. Erre annyit mondott, hogy nem hiszi el,hogy ezt mondom és inkább választom őt. Ti mit tennetek a helyemben?

Hálásan köszönöm a segítségeteket!

2021. febr. 16. 22:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát a visszavág dologban lehet valami. Vagy inkabb h na megmutatja masnak kell. De ez csak spekuláció.

Az anyagi részét nem ertem, ha van lakasa meg rendes munkaja a sracnak akkor hh anyad szerint nem lehet vele haladni? Ti ennyire.penzesek vagytok?

2021. febr. 17. 08:25
 22/26 anonim ***** válasza:
17%

Miért a barátnőd csak gyors menet volt az autóba?

Aztán kiderült pénzes,már komolyat akart a pasi tőle?

2021. febr. 17. 08:25
 23/26 anonim ***** válasza:
84%

"Nem szégyellik itt magukat egyesek?? Arra biztatjátok a kérdezőt, hogy egy hapsi miatt rúgja fel a családját, akit alig ismer??" Olvasd végig a kérdést: régóta ismeri a fiút.

A kérdező itt két tűz közé került, két ember közzé akiket ismert és kedvelt. Komoly dilemma: de a helyében én is a srác mellé álltam volna a barátnővel szemben (nem is értem, miért kéne automatikusan a nő mellé állni) aki annyira "szerelmes" volt a fiúba, hogy az elsődleges szempont annak az anyagi helyzete volt. Szar helyzet, de a kérdező döntött, ettől még nem lesz tisztességtelen.

Az anya viszont tisztességtelen , mert zsarolja a még tanuló lányát az anyagiakkal-a kérdező megint csak jól járt el hogy úgy döntött inkább nem kell anyu pénze, meg fogják valahogy oldani a helyzetet a nem csóró, de nem is gazdag sráccal. Igen, gondoljon a saját életére, főleg ha komoly a dolog a fiúval. Azt hogy hazudjon a szülőknek, tegyen úgy mintha szakítanának, majd bemutatná a pasiját mint MÁSIK srácot, nem javaslom. Az ilyen hazugságok mindig kiderülnek.

2021. febr. 17. 08:35
 24/26 A kérdező kommentje:

Nem mondanám,hogy pénzesek vagyunk, de mindenünk meg van amire szükségünk van.

Hat mindig ott szexeltek, csak a barátnőmnek nyáron volt alakulóban egy másik srác akkor dobta őt és amikor vége lett a nyárinak megint össze jártak. Nyilván tudta ő is az elejétől fogva,hogy gazdagok. Kisvárosban élünk mindenki ismer mindenkit, csak decemberben érezte úgy hogy ebből lehetne több is.

Hazudni semmiképp sem szeretnék anyukamnak, inkább leszek őszinte vele akkor is ha nem tetszik neki.

2021. febr. 17. 08:48
 25/26 anonim ***** válasza:
83%

Akkor a sracnak is megvan mindene ennyi erővel, szóval még mindig nem vágom mi a gondja anyádnak ezzel. Végül is a barátnőd dobta, ti utána jöttetek össze, hát lehet nem kellett volna elmondani h mit mondott a háta mögött de végül is legalabb kibukott a dolog.

Az hogy autóban izélgetett a barátnőddel mindent elmond mindkettejükről. Igénytelen. Azért voltam en mar olyan sraccal aki bemutatott az anyjának mégse akart semmi komolyat csak d.ni , szóval ne vegyel biztosra mindent amit mond. Csak óvatosan.

2021. febr. 17. 11:23
 26/26 anonim ***** válasza:
15%
Azért vicces, hogy van egy saját lakásom és a kocsiban szexelek, hihető. Ja, nem.
2021. febr. 17. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!