Ha választanotok kellene a család alapítás és és a lelki békétek megtartása közt melyiket választanátok?
Nem mindegy, kit enged az ember az életébe.
Ha olyannal találkozol, akivel érdemes, érezni fogod. Ha meg nem, akkor nem és kész; nem kell erőltetni.
A család alapítás nem külső hanem belső kényszer. Nem a szülőktől, nagyszülőktől, haveroktól függ, hanem csakis tőled.
Ha nem érzel késztetést rá, akkor mindenkinek az a jobb, ha vársz, és éled az életed. Ha eljön az az érzés, úgyis tudni fogod.
Nálam fordítva van. Ha nem kell az agyamat pörgetni, a melon, a családon és csak ülök egyhelyben akkor vagyok kiaszott stresszes.
Az engem is zavar ha megmondjak mit csináljak otthon, de általában mindig történik valami. Akkor szoktam a lelki békét pár percig keresni amikor befekszek az ágyba és általában hajnalig meg is tartom.
Figyelj ha nem akarsz családot ne vállalj. A saját és a gyerekeid életét is megkeserítenéd vele. Ennek mindenkinek egyéni döntés kellene, hogy legyen.
Nálam a család nem zárja ki a lelki békét, sőt a része az.
De ha hozzádhasonlóan a hátam közepére sem kívánnám nem vállalnám.
Teljes életet lehet élni gyerek nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!