Elsősorban férfiaktól kérdeznèm,hogy miért csinálja azt a párom,hogy ha elmegy itthonról napokra(vadászni jár 2-3nap után jön haza,tudom kikkel van stb tehát nem vagyok féltékeny.)én viszont itthon a babával,és eltelik úgy egy nap hogy nem keres?
Ennek mi lehet az oka? Elmondása szerint szeret.
Járunk párterapeutához,és ott is elmondta,hogy szeret. De én pl nem tudnám elképzelni fordított esetben,hogy nem hívnám fel napi 2x,hogy mi van velük a gyerkőccel stb. Nekem ez nagyon rosszul esik. A férfiaknál ez máshogy működik? Vagy nála? Köszönöm aki válaszol.
Én úgy "imádom" ezeket a "nekem a hétvége az jár, mert én dolgozom" típusú apákat. A legtöbb ismerősöm kicsi gyerek mellett a munkahelyére konkrétan feltöltődni jár, mert akkor legalább nem hallja az üvöltést pl fogzás idején. Az ilyen emberek olyan könnyen feledkeznek meg arról, hogy a nőnek is lenne igénye elszakadni a gyerekétől, ha tudná, hogy van kire bíznia. A nőnek nem jár a szabad hétvége, mert ő nem dolgozik... Nem a fenéket nem, csak pénzt nem kap érte. 0-24-es melója van.
Biztosan pislogna a teremtés koronája, ha bejelentené az anyuka, hogy akkor most 2 hetente ő fog elmenni a család nélkül hétvégére wellnessezni, addig meg majd a pasija állja a sarat otthon. Nem az a kikapcsolódás egy anyának, hogy babaklubba megy a gyerekkel.
(És mielőtt jönne azzal valaki, hogy a FÉRFI keresi a pénzt, hadd költse, amire akarja: a nő meg szült neki egy gyereket, akit ellát, gondoz, nevel,
e mellé még a házi cseléd is sokszor, főz, mos, takarít. Az ő fizetése a férje fizetésének a fele. Jogilag is, erkölcsileg is.)
Ma kimondta a terapeuta,hogy ő(párom)nem fog változni ebben biztos.
Nekem akarnak tartani órát,hogy hogyan tudom ezt kezelni és elfogadni. Hát...miért is kellene elfogadni ezt nekem igazából ezen gondolkozom. Azért,hogy együtt maradjon egy olyan család amiben csak papíron apa..nem biztos,hogy nekem erre szükségem van. :(
A válással nem fog változni az életetek gyakorlatilag semmiben. Max havonta kapod az alamizsnát, de ha aláíratod vele, hogy egyedüli döntési jogod van óvodába iratás, stb. téren, akkor nem is kell látnod többé.
Sok erőt kívánok, innen már látod a kiutat.
Köszönöm szépen! Megpróbálok erős maradni.
Ha külön megyünk ez a minimum,hogy a felügyeleti jog az enyém ebből nem engedek. Járok még pszichológushoz,azaz most kezdem majd,kicsit erősít rajtam. Mondta,hogy ha ezt kettőnk között rendezni nem is tudja (nyilván nekem is akarnom kellene,hogy a gyerek apját megtanuljam kezelni,de nem látom értelmet perpill,hogy én valtozzak mikor egy élhetetlen boldogtalan életet nyújt nekünk)de azt igen,hogy tisztán fogok látni és menni előre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!