Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghívott nyaralni a párom....

Meghívott nyaralni a párom. Elmenjek vagy sem? 1 fillért sem tudok beleadni.

Figyelt kérdés

1,5 éve együtt vagyunk, én még ősztől kezdem az iskolát, nyári munkás pénzem (ami nagyon kevés volt), a kutyám állatorvosi költségeimre költöttem.

Azt mondta a párom, ugorjunk le a tengerpartra pár napra.

Tudja hogy egy fillérem sincs, mindent ő fizetne.

Nem gáz ha így megyek el? Vagy inkább mondjam le?

Annyira beleélte magát, idén még sehol sem volt, és csak 2 napra kapott szabadságot.

2010. aug. 16. 12:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben elfogadnám, de ha ügyes vagy, a kaja egy részét (tartós élelmiszerek, ilyesmi) tudod itthonról is vinni, ezzel máris besegítettél neki. Gondolom itthon is csak ennél valamit, azt eleve meg lehet venni előre.

Szerintem a szüleid a kajába amúgy is szívesen besegítenek, hiszen ha otthon maradnál, akkor is csak ennél valamit.

Én is szoktam ilyen helyzetekben pénzt adni a gyerekeimnek, mert örülök, ha utazni tudnak, de sajnos az utat már nem tudnám kifizetni nekik.

2010. aug. 16. 17:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban nemcsak adni kell tudni, hanem kapni és elfogadni is. Ha erre képtelen vagy, nem jó kapcsolatban élsz.

Másfél év után kérdés, hogy elfogadd-e a párod ajándékát?

Én elmennék.

2010. aug. 16. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!