Meghívott nyaralni a párom. Elmenjek vagy sem? 1 fillért sem tudok beleadni.
1,5 éve együtt vagyunk, én még ősztől kezdem az iskolát, nyári munkás pénzem (ami nagyon kevés volt), a kutyám állatorvosi költségeimre költöttem.
Azt mondta a párom, ugorjunk le a tengerpartra pár napra.
Tudja hogy egy fillérem sincs, mindent ő fizetne.
Nem gáz ha így megyek el? Vagy inkább mondjam le?
Annyira beleélte magát, idén még sehol sem volt, és csak 2 napra kapott szabadságot.
Én a helyedben elfogadnám, de ha ügyes vagy, a kaja egy részét (tartós élelmiszerek, ilyesmi) tudod itthonról is vinni, ezzel máris besegítettél neki. Gondolom itthon is csak ennél valamit, azt eleve meg lehet venni előre.
Szerintem a szüleid a kajába amúgy is szívesen besegítenek, hiszen ha otthon maradnál, akkor is csak ennél valamit.
Én is szoktam ilyen helyzetekben pénzt adni a gyerekeimnek, mert örülök, ha utazni tudnak, de sajnos az utat már nem tudnám kifizetni nekik.
Egy kapcsolatban nemcsak adni kell tudni, hanem kapni és elfogadni is. Ha erre képtelen vagy, nem jó kapcsolatban élsz.
Másfél év után kérdés, hogy elfogadd-e a párod ajándékát?
Én elmennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!