Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghívott nyaralni a párom....

Meghívott nyaralni a párom. Elmenjek vagy sem? 1 fillért sem tudok beleadni.

Figyelt kérdés

1,5 éve együtt vagyunk, én még ősztől kezdem az iskolát, nyári munkás pénzem (ami nagyon kevés volt), a kutyám állatorvosi költségeimre költöttem.

Azt mondta a párom, ugorjunk le a tengerpartra pár napra.

Tudja hogy egy fillérem sincs, mindent ő fizetne.

Nem gáz ha így megyek el? Vagy inkább mondjam le?

Annyira beleélte magát, idén még sehol sem volt, és csak 2 napra kapott szabadságot.

2010. aug. 16. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

a párod hív, nyilván tudja az anyagi lehetőségeidet, s nem hónapokról van szó; ne csinálj ekkora ügyet belőle

egy tisztázó beszélgetést megér, de nem hinném, hogy emiatt lefújná...

jó vakációt! :)

2010. aug. 16. 12:46
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Ha neki van erre felesleges pénze úgy értem nem lesz megszorulva a nyaralástól akkor menny el vele. Hisz ő veled akarja tölteni ezt a kevés szabadidejét és gondolom tudja h nincs pénzed, ha nem előtte tisztázd vele.
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
menj el..nem fog megharagudni h nem adsz bele.. csak mond meg elötte neki h neked erre nincs pénzed és ha azt mondja h semmi gond akkor menj csak nyugodt szívvel..
 4/12 anonim válasza:
76%
Szerintem menj el. :) Gondolom nem úgy áll hozzá, hogy sokba kerül, ha ő fizet mindent, hanem örülne, ha mennél vele, az meg bármi pénzt megér. Biztosan nagyon jól éreznétek magatokat, és ez a fontos. A jövőben meg biztosan lesz alkalom, amikor mindez fordítva történik meg, ha nem is anyagiak szempontjából, bármi más miatt viszonozhatod. :)
2010. aug. 16. 12:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátodat nem zavarja és persze téged sem,hogy mindent ő áll,akkor menj vele.Bár én nagyon rosszul érezném magam,hogy egy fagyit sem tudnék venni,és minden ő állna..De nem vagyunk egyformák..
2010. aug. 16. 12:47
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Fogadd el és érezzétek jól magatokat. Ha nekem van pénzem és a barátnőmnek nincs nyilvánvaló, hogy őt is befizetem az útra ha megtehetem, mert vele akarok lenni.:))
2010. aug. 16. 12:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell mondani hangosan. Egy fillérem sincs. Ha erre azt mondja, hoyg nem számít, akkor természetesen. Neki megéri az a pár limonádé mag sült hal, hogy veled lehet, és nyaralhat. Gopndolom, egyedül nem szívesen menne. Neki az a fontos, hoyg menj vele. Lesz még pénzed neked is az életben :)

Örül, hoyg kapott szabit. El e rontsd! Ha ennyit dolgozik, kibír két napot. Vihetsz egy szendvicset :)

2010. aug. 16. 12:50
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

tisztázd vele, h nincs pénzed, ha ennek ellenére is mondja, h fizeti, akkor ne legyen bűntudatot, a nők manapság megszünnek nőnek lenni, nagy egyenjogúság és a végén meg csodálkoznak.....h miért kell ugyanannyi pénz keresni miközben gyereket szülnek.....mi rontjuk el

a pasid valószínűleg egy még el nem rontott gáláns lovag! add meg neki azt az örömöt h együtt töltesz vele néhány napot!

2010. aug. 16. 12:56
 9/12 A kérdező kommentje:

Mikor mondta, elmeséltem hogy 1 fillérem sincs. Azt mondta nemgond.

Mégis annyira kellemetlen.

Benzint, szállást, kaját és mindent ő fizet.

2010. aug. 16. 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Menj el nyugodtan, ha ő hív, és őt nem zavarja. Most ebben a helyzetben vagytok, nagyon kedves tőle, hogy így hívott. Majd lesz jobb is, de amíg te nem keresel, addig így tudtok elmenni, kikapcsolódni. veled akar lenni, ne foszd meg ettől. Nem baj, ha egy férfi néha lovag, tudni kell néha elfogadni is. Tudom, hogy nem könnyű, de megsérted, ha nem fogadod el.
2010. aug. 16. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!