Nekem egyszerre két anyósom van (bár csak egy apósom) /ez úgy lehet, hogy a férjem szülei évekkel ezelőtt elváltak. Szóval az eredeti anyóst (párom édesanyját)magázom, az új házasságából származót tegezem, valamint az apóst is tegezem.
2010. aug. 16. 08:44
12/26 anonim válasza:
Nekem mondta,hogy tegezzem,de valahogy sose jön a számra,és mindig magázom.
2010. aug. 16. 08:48
13/26 anonim válasza:
Tegeződős család vagyunk mindkét ágon, még a nagymamám is megkérte a férjemet, hogy tegezze. Ez neki kicsit nehezen ment az elején, úgyhogy mindig hozzáteszi, hogy pl. Szia, Erzsi néni.
Sőt, szerintem érdekes, hogy nagypapám annak idején az anyósát tegezte, míg a saját szüleit magázta. Szerintem minden változat rendjén van, ahogy az érintetteknek megfelel.
2010. aug. 16. 08:55
14/26 anonim válasza:
A férjem tegezi a szüleimet, de én anyósomékat magázom. Furán is venné ki magát, ha nem, mert anyósom idős, kb. a nagymamám lehetne.
2010. aug. 16. 08:58
15/26 anonim válasza:
Nekem a magázódás nagyon távolságtartó viselkedés.
Ha magáznám az anyósomat,nem lenne olyan jó a viszonyunk,mint amilyen most.
2010. aug. 16. 09:01
16/26 anonim válasza:
Furcsa volna tegezni, én jobban szeretem a magázódást. Pedig a korkülönbség még meg is engedné Én 21 após 35, anyós 33. Náluk is természetes a magázódás, én is jobban szeretem (bár a néni, bácsit nem tudom kimondani, így névmásokkal helyettesítem őket).
2010. aug. 16. 09:09
17/26 anonim válasza:
érdekes egy dolog, ahogy így visszaolvastam a hozzászólásokat.. Amúgy én az elejétöl kezdve magáztam az anyósom, majd miután ki volt tüzve az esküvö idöpontja, megkért, hogy tegezzem mivel még nem olyan öreg (ami igaz is, 42 éves). Csak furcsa ennyi idö magázódás után.
Férjem viszont elejétöl tegezi fateromat mert megkérte rá, anyumat viszont magázza a mai napig. Pedig tök jóban vannak és együtt is élünk. Majd rákérdezek ez miért van így.
22/L
2010. aug. 16. 09:10
18/26 anonim válasza:
Én az elejétől tegezem őket, és a férjem is az én szüleimet. Emelett persze nagyon tisztelem őket, és szeretem is, sokat megyünk hozzájuk. A magázás azért valami távolságtartást is ad szerintem.
2010. aug. 16. 09:25
19/26 anonim válasza:
Én nem tegezem őket, nem is magázom. Párom nem tartja velük a kapcsolatot, mert meglopták több millió forinttal, amit külföldön keresett. Előtte is rossz kapcsolatuk volt, a kedvesemnek rémes gyerekkora volt. Ha kellene velük találkoznom, magáznám őket, és hivatalos lennék velük. De csókolomot semmiképp nem köszönnék, tudod ki akarja csókolgatni ezeket. Egy "Jónapot" morcos hangos, aztán jól van :D De 40 évesen tényleg röhejes a "csókolom" meg "néni"... ez gyerekeknek való köszönés. Szerintem szokj át a "Jónapot"-ra, a néni helyett meg "tisztel hölgyem"-re vagy "asszonyom"-ra, és szard le az anyós elvárásait. Ő is leszarja a tieidet, nem?
2010. aug. 16. 09:41
20/26 anonim válasza:
Apósomat előbb ismertem meg mint páromat:) alap volt hogy tegeződünk, mert egy baráti társaságunk volt. később amikor megtudtam, hogy 30 éves fia van, egy kicsit elszégyelltem magam. Anyósom 2 év után mondta, hogy tegeződjünk(A párom volt felesége 8 év után is magázódik vele), nagyon örültem neki. Párom a szüleimmel kb fél év után tegeződtek össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!