Alkalom adtán van munkája, a többi napon otthon ülni?
Figyelt kérdés
Van egy élettársam 5 éve. Nem felhőtlen a kapcsolatunk amúgy sem és akkor tavaly év elején úgy döntött leszámol a rendes állásából és vállalkozni fog. Festő a szakmája. Nem fiatal már. 50 fölötti. Ha van rá igény akkor "jol"keres, ha nincs akkor semmit. Most 2. hónapja a semmi van. Tehát én tartom el! Rezsit, telefonját, élelmet egyedül állok.Nincs is kilátásba munka egyelőre. Otthon fekszik. Raadasul tarzozasa is van, amit nem tudok már bevállalni neki. Az a baj én se keresek olyan sokat h hónapokon keresztül eltartsak egy férfit. Velem el a kiskorú gyerekem őt is el kell tartanom és belegondoltam tőle is meg kell vonjak dolgokat mert harmunkat tartom el. El tudna menni vissza ahol dolgozott de ő azt nem akarja csinálni ilyen- olyan indokkal. Erre vár h neki majd beindul ez a vállalkozás...Az lenne a kérdésem más mit tenne? Várjak és addig tartsam el amíg be nem indul neki a munka? Nem tudom mit kéne tenni de kikészít így ez a pénztelenség.
valószínű hogy azért hagyta ott az előző munkahelyét mert nem bírta és valami olyat szeretne csinálni amit ő tud is csinálni és szereti ,minek menjen egy olyan munka helyre ahol nem szeret dolgozni nem érzi jól magát? én se szeretnék úgy menni dolgozni mert muszály és rá vagyok kényszerűlve mert azt úgy nem lehet csinálni ,az emberre ne erőszakoljon seki rá dolgokat mert az csak neki jó mert el van tartva ,gondoljunk bele abba is hogy a másik fél jelenleg az az 50 éves ember mit érez ,ne csak azt figyeld hogy neked mi a jó,egy kapcsolatot nehogy már a munkára és a pénzre alapozzunk mert az nem igazi szerelem szeretet vagy mi,meg lett kérdezve az az 50 éves férfi hogy mit szeretne mit érez ? gondolom nem,persze muszály dolgozni de ha válalkozó akar lenni ahhoz időkel nem kevés mire normálisan be indul ,türelem rózsát terem ,nem kell feladni vagy megfutamodni és hátat fordítani annak az embernek mert most éppen nem dolgozik,gondolom azért akar válalkozó lenni mert normális körülmények közt jól akar élni és nem más keze alatt dolgozni ahol nem fizetik meg normálisan a tudását munkáját,biztos szeret imád téged az a férfi csak nem találta meg az aranyközéputat és nem tudja mit tegyen,légy türelemmel és támogasd,ha noszogatod és minden nap az orra alá dörgölöd hogy nme bírod azzal nem lessz semmi sem jobb csak viták alakulnak ki abból,azt meg gondolom nem akarod .
2021. jan. 28. 19:21
32/37 anonim válasza:
31
Szerintem nem jól látod.
Festőként dolgozott és most festő vállalkozó lett gyakorlatilag a semmire.
Tudod dolgozhatna és a maszekot csinálhatná a szabadnapjain is addig míg nem lesz elég munkája a megélhetéshez. Kevesebb lenne a járulék is. Csak sokan beleugranak , mert olyan jól hangzik hogy vállalkozó vagyok. Meg a magam ura stb
2021. jan. 29. 07:10
33/37 anonim válasza:
31 Már miért hangzana jól hogy vállalkozó? Épp hogy rosszul hangzik. Te is utálkozol, sokan utálkoznak ha meghallják hogy vállalkozó. Egyébként kérdező, vagy dobd ki, vagy pedig próbáld meg menedzselni egy pár hétig, ha találsz neki munkát kérj jutalékot, vagy ingyen is, neked megéri ha nem kell eltartanod. Szólsz pár ismerősnek, annyian keresnek szakembert, valaki biztos él az alkalommal.
2021. jan. 29. 08:54
34/37 anonim válasza:
33
Abszoludt nem utálkozom. Nem utálok senkit. Csak azokat a tényeket írom le amit én tapasztalok. Az ismeretségi körömben mindenki vállalkozó akar lenni mert milyen jó stb.de én pont látom a másik oldalt is hogy semmi nem egyszerű. Csak sokan mindenbe beleugranak gyakorlatilag a semmire. Mint a kérdező párja. És elérünk a kérdezőhöz, miért nem dolgozik a hapsi? Mert beleugrott a semmire. Se munkája, se pénze de van egy vállalkozása ami visz. Ezért kellene gondolkozni. Továbbra is úgy látom hogy 50 évesen nem fog nagy karriert befutni. Elkell küldeni dolgozni és szabadnapokon csinálni a saját ügyfélkörét. Ez a módszer nálunk bejött.
2021. jan. 29. 10:22
35/37 anonim válasza:
Dehogynem köcsög a nullást is jól nyomkodod
2021. jan. 29. 10:25
36/37 anonim válasza:
Én dolgozó és fajta ember vagyok, szóval nem értem a hapsit.
Fekszik az ágyon, te meg lásd el, (gondolom főzni se szokott) és fizesd ki az adósságait?
Van bőr a képén, vastagon.
2021. jan. 29. 13:12
37/37 anonim válasza:
Szerintem várj még egy kicsit. Azért sincs munkája, mert mindenki az új lakás felújítós hitelre vár, ami a mai nappal indul, tehát a munka is be fog.
Már ha valóban komolyan gondolja a vállalkozást. Nem könnyű az elindulás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!