Szerintetek nem gáz ha 18évesen még van olyan alkalom amikor otthon anyával birkózunk?
Figyelt kérdés
Mármint ebből nem baj ha nem nő ki az ember nem?
L/18
2014. márc. 7. 14:55
3/11 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Inkább aranyos:)
4/11 anonim válasza:
Nem gáz! Egyébként is a 18 éves kor, tehát a nagykorúság, felnőttség nem jelenti azt,hogy mindent fel kell adnod, amit előtte csináltál :)
5/11 anonim válasza:
Nálunk is van hogy hülyülünk, leszorítjuk egymás fejét meg összekócoljuk egymást, elvagyunk :D És én pár évvel idősebb vagyok mint te :D
6/11 anonim válasza:
látom a lepontozó troll megint idetalált, szóval én mindegyik választ most felpontoztam.
Szerintem nem baj hogy így eltudtok szórakozni, mindig is örültem volna ha ilyen Szívek szállodája-s kapcsolatom lenne felnőtt koromra anyámmal.
7/11 anonim válasza:
Én is felpontoztam mindenkit. Küzdjünk a silány életű troll ellen! :D
8/11 anonim válasza:
örülj neki, h birkózhatsz vele.. :)
9/11 anonim válasza:
En is szoktam vele birkozni. :D meg nagyon megcsikizzuk egymast Halalcsiki-nek nevezzuk. (13/L)
En is felpontoztam mindenkit!:)
10/11 anonim válasza:
Nem gáz. Jófejek lehettek. :)
Én is felpontoztam mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!