Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Alkalom adtán van munkája, a...

Alkalom adtán van munkája, a többi napon otthon ülni?

Figyelt kérdés
Van egy élettársam 5 éve. Nem felhőtlen a kapcsolatunk amúgy sem és akkor tavaly év elején úgy döntött leszámol a rendes állásából és vállalkozni fog. Festő a szakmája. Nem fiatal már. 50 fölötti. Ha van rá igény akkor "jol"keres, ha nincs akkor semmit. Most 2. hónapja a semmi van. Tehát én tartom el! Rezsit, telefonját, élelmet egyedül állok.Nincs is kilátásba munka egyelőre. Otthon fekszik. Raadasul tarzozasa is van, amit nem tudok már bevállalni neki. Az a baj én se keresek olyan sokat h hónapokon keresztül eltartsak egy férfit. Velem el a kiskorú gyerekem őt is el kell tartanom és belegondoltam tőle is meg kell vonjak dolgokat mert harmunkat tartom el. El tudna menni vissza ahol dolgozott de ő azt nem akarja csinálni ilyen- olyan indokkal. Erre vár h neki majd beindul ez a vállalkozás...Az lenne a kérdésem más mit tenne? Várjak és addig tartsam el amíg be nem indul neki a munka? Nem tudom mit kéne tenni de kikészít így ez a pénztelenség.
2021. jan. 28. 08:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
11%
Gondolom mint a csoknál hogy vállalnia kell hogy együtt laknak x ideig. Annyira nincs időm elolvasni a törvényt de muszáj lesz.
2021. jan. 28. 11:17
 22/37 anonim ***** válasza:
55%
18 az a lényeg hogy max 25 éves koráig veheted fel
2021. jan. 28. 11:18
 23/37 anonim ***** válasza:
63%

Most átfutottam azt láttam benne hogy kiskorú gyerek itt néztem meg:

[link]

2021. jan. 28. 11:32
 24/37 anonim ***** válasza:
86%
Az a baj hogy ha 50 éves koráig nem indult be a munka, akkor már nem is fog. Az én férjem is festő. A 20-as évei elején neki is csak hébe hóba volt festő munkája. Akart ő dolgozni de nem ismerte senki. Összeköltözéskor megbeszéltük írjuk hogy mennyit keres és év végén vissza osztjuk. Hisz egy január nem olyan mint egy augusztus. A jó hónapokban félre raktunk a rossz hónapokra. De mindketten akartuk hogy ez menjen, beinduljon. Gyerek nem volt. Nekem stabil, jó munkahelyem van és volt egy plusz bevétel is a részemről. Évről évre több munkája lett. Amikor már kitudta termelni , vállalkozó lett. Most 32 éves és télen, nyáron tele van munkával. Ha a párodnak ez lett volna az igazi álma akkor már régen menne a szekér. Gyereked van , tőle nem vonhatsz meg dolgokat egy pasiért aki még csak nem is a férjed. Ultimátum ahogy a többiek írták. És ha szezonban jól keres akkor nem elverni mindet hanem félretenni. Most nem is lesz munkája pár hónapig. Nem értem hogy miért nem dogozik valahol és szabadnapján menne festeni. Aztán ha beindul tartósan, akkor lehet főállású vállalkozót játszani.
2021. jan. 28. 14:26
 25/37 anonim ***** válasza:
81%

17

Hidd el sokan festetnek télen is. Szárad az a fal. Igaz nem olyan gyorsan mint júliusban de nem mindenki ér rá nyáron festetni.

2021. jan. 28. 14:28
 26/37 anonim ***** válasza:
31%

11

Van olyan festő akinek nincs munkája. A férjemnek kellett pár év mire igazán beindult minden. Sok idő mire megismernek és tényleg jó munkát kell végezned. Nagyon sokan megbízhatatlanok, ígérgetnek.

2021. jan. 28. 14:31
 27/37 anonim válasza:
13%
mai világ ban 1 hét nagyon kevés arra hogy találjon az ember munkát ,még a 2 hónap is kevés ,nem tudom mikbe vagytok ,sajnos nekem sincs munkám jóformán engem is el tartanak ,bár nem is akarnak fel venni sehova mer szakmanélküli vagyok , most akkor engem is rakjanak ki és csövezzek? na ez a gerinctelenség hagyni hogy a másik kint meg fagyjon étlen szomjan mert eleged volt abbol hogy el tartod és nem bírod ,szereted küzdessz érte támogatod és segítesz addig amig lehet ,ne hagyd cserben csak azért mert gyenge vagy és nem bírod meg oldani ezt a problémát,amúgy meg egy 50 éves ember ről van szó már nem is nagyon lesz munkája mert nyugdíjba kéne lassan vonulnia, nem hiszem el hogy minden ember csak az önnös érdekeit tudja figyelni ezzel mégjobban tönkre tenni egy másik életet,Rakd ki az utcára és akkor a te lelkeden fog száradni ha valami baja esik ,ezt akarod?
2021. jan. 28. 16:35
 28/37 anonim válasza:
15%
ezzel nem azt akartam mondani hogy ne dolgozzon senki mert jó ha el tartják az embert, de tényleg egy 50 éves emberről van szó,éncsak 25 vagyok nekem is hébe hóba van melóm,most hogy nyakunkon a vírus nem is nagyon hívnak melózni,engem meg nem is vesznek fel sehova mert 8 általánosom van,szakács szakmába bele kezdtem gyakorlatból mindig 5 ös voltam elméleti rész az siralmas volt nem voltam abból jó ,a gyakorlati rész azért ment mert érdekelt és érzéssel csináltam egyszer volt mikor 4 est kaptam az volt gyakorlat ból a leg rosszabb jegyem, abba hagytam és mentem inkább dolgozni ahova éppen tudtam menni,el basztam igen,de most kerüljek én is inkább utcára csak mert nem dolgozom?,szivesen dolgoznék és akarok is de ha egyszer sehol nem tudok el helyezkedni vagy ha mégis akkor annyi pénzből amit kínálnak nem lehet meg élni ha albérletbe akarok menni 100ezer plusz rezsi havonta 90 vagy éppen 110ezer ből rakjál már félre úgy hogy meg éljél belőle ,még wc pucolónak is szakma kell, most meg hogy tényleg itt van ez a szar vírus nem nagyon van munka lehetőség,tényleg ilyen helyzetben hagynád magára cserben azt a szerencsétlen 50 éves embert? akinek tényleg lassan nyugdíjba kéne vonulni,neked van szakmád akkor keress egy olyan munkát ahol többet fizetnek és ha kell el tartod továbbra is ,de tényleg inkább álj mellette a nehéz időkben és segítsd ahogy tudod,és ne csesztesd azzal hogy te neked már eleged van ,a problémákat megoldani kell nem megfutamodni előlük,meg lehet érteni az 50 éves embert is és téged is meg értelek ,de támogasd és ne rakj még nagyobb súlyt a vállára szerencsétlen nek.
2021. jan. 28. 17:40
 29/37 anonim ***** válasza:
18%
Igazad van részben utolsó válaszoló, csak itt most épp minden normális választ full leszavaznak, még a sima érdeklődéseket is.
2021. jan. 28. 18:34
 30/37 anonim ***** válasza:
67%

#27,28 ki tart el téged?

Egy kisgyerekes anyuka?

AA pasinak van szakmája és vissza is mehetne a munkahelyére, olvasd csak el.

Azelőtt is lakott valahol, mielőtt a kérdezőhöz költözött.

Menjen oda heverészni!

A pofám leszakad.

2021. jan. 28. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!