Alkalom adtán van munkája, a többi napon otthon ülni?
Egy festő nem talál munkát? Azért ez eléggé érdekes!
Én egy baleset után 3 évig "tartottam el" a férjemet, aki írd és mondd havi 47eFt-ot kapott és eszembe nem jutott volna elhagyni.
De egy egészséges embert, aki csak az ágyon fekszik és leül a készhez és még csak nem is a férjem, azt biztos nem támogatnám egy percet sem.
Adj neki ultimátumot és ha nem kapja össze magát, akkor lapát!
A gyerek közös, vagy csak a tiéd?
#11, nem talál, ha nem is keres. Otthon heverésző iparost ki találna meg?
Életem nagyobb részében többet, néha többszáz annyit kerestem, mint a párom, soha nem volt ez probléma.
Az egy helyzet. De ha nem is érdekli, az gáz.
És ha a kapcsolat sem igazán jó, akkor mire föl?
A saját gyereke is elég teher, egy ötvenes plusz gyerek már érthetően sok.
Ultimátum, menjen vissza dolgozni, majd akkor vállakozzon, ha fellendül a piac, vagy kitanulja azt is, hogy szerezzen munkát!
Tehát lényegében a saját gyerekedtől! veszed el a kaját, mert a lusta, élősködő pasidat kell eltartanod.
Mondd, te jól vagy? Én úgy vágnám ki az ilyet, hogy csak nyekkenne, mert nem is akar! melót találni.
Már miért ne száradna?...kivéve persze a lakatlan új építkezést
Nálunk egy hete volt festés és minden tökéletesen száraz, mert festés nélkül is télen fűtenek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!