Alkalom adtán van munkája, a többi napon otthon ülni?
Kiraknám. Ugyanúgy, ahogy én sem várom el egy férfitől hogy eltartson, én sem vagyok hajlandó hónapokig eltartani egy férfit, főleg ha füle botját sem mozdítja, hogy segítsen. Főleg ha emellett vállaltam azt, hogy egy új kisembernek adok életet.
Beszélnék vele, adnék neki egy hónapot, hogy találjon munkát, vagy költözzön el.
Pista, március 1-ig van időd fix munkát találni, utána mehetsz amerre látsz. Nekem elég a Jancsikát meg magamat eltartanom egy fizetésből.
Ennyj
Igen egyébként én pont ezt akart írni hogy érdekes ha a nőt kéne eltartani az nem lenne probléma főleg ha még teherbe is esne akkor kihúzna majdnem 4 évet felrakott kezekkel de persze egy férfit már “gáz” tamogatni meg nem
Lehet ☹️🤣
6!
Nőnél is ugyanez a helyzet. Ha teherbe esik, akkor a, a férfi csinálta fel, hogy egyszerűen fogalmazzak és b,kp csedet, gyedet, vagy gyest, ha nem dolgozott előtte plusz a csaladipotlekot, ergo van valamennyi jovedelme.
8!
Nem írtam, hogy el kell tartani. Senkit nem kell eltartani a gyerekén kívül. Amúgy milyen 4 évtől van szó?
A gyes valóban elenyésző, pláne hogy nincs olyan, hogy max, lévén ez egy fix összegű ellátás, de ne zavarjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!