Itthon vagyok gyesen. Hogy mondjam meg a családomnak, hogy ne jöjjenek ilyen sűrűn??
Biztos mi vagyunk a bunkók, de nekem és a férjemnek nagyon sok az, hogy heti öt napon Itt ül valaki. Itthon vagyok gyesen az 1 éves kislányommal. Heti kétszer jön az anyósom két órát, Anyu meg a nevelőapám is egy héten általában kétszer jönnek, Attól függ hogy dolgoznak, de egyszer biztos, minden vasárnap. Apu és az élettársa szintén minden szombaton jönnek délután, és újabban a nővérem is elkezdte a párjával és a kislányával, hogy ők is minden vasárnap eljönnek. Az a baj, hogy egyszerűen nem állunk ki másból, mint vendégseregből, folyton rendet rakni, ami egy pici mellett egész napos meló, ki se állok így másból, megkínálni őket valamivel...
De leginkább az a baj, hogy a kislány még összevissza alszik, hol egyszer, hol kétszer, folyton nyűgös. Egyszerűen nem tudom összeegyeztetni azzal, hogy folyamatosan Itt ül valaki.
Minket már nagyon zavar, férjem egész héten dolgozik, segít, pihenne ő is, de nem tudom hogy mondjam ezt meg nekik, úgy hogy ne bántsam meg őket...
Többieknek köszönöm az együttérző kommenteket!
Bevetem, amit tudok 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!