Elsősorban azoktól kérdezném, akiknek az anyukájuk nem dolgozott?
29!
Nem. A háztartásbeli nem azt jelenti, hogy csak a háztartással foglalkozik. Azt jelenti, nincs hivatalos munkahelye, ahol munkabérért dolgozik.
Dolgozott ő is és én is, amíg tudtunk, de kora harmincasként háztartásbeliek vagyunk.
32 leszek, most már csak alkalmi melózok, azt is nyáron.
Ez van, a betegségem miatt sajnos rengeteg mindent nem tudok elvégezni, sokszor a háztartás vezetése is nehéz (kivált a gazolás, guggolós tevékenység).
A főzés az oké, szeretem, viszont egy pl. kelt tésztát már nem tudok begyúrni, mert utána órákig fáj az összes kézízületem.
Hiányzik a "rendes" munka, de nem panaszkodom, örülök, hogy legalább a háztartást vinni tudom (plusz minden ügyet én intézek). De idővel egyre több mindent fog kelleni a páromnak elvégezni, sajnos, és csak remélhetem, hogy a tolószéket megúszom még 10-15 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!