Elsősorban HR-en dolgozókat kérdeznék, ha esetleg vannak itt! Folyamatban lévő egyetemi tanulmányokkal érdemes megpályázni olyan állásokat, ahol a felsőfokú végzettség az elvárás?
Már csak egy félévem lenne hátra az egyetemből (záróvizsga és szakdolgozat leadás), minden tantárgyammal kész vagyok.
Záróvizsga időszak: 2021. február
A záróvizsgára való felkészülést meg tudom oldani esténként, illetve hétvégente, ezért plusz szabadság nem kellene.
A szakdolgozatommal is nagyon jól haladtam a nyáron, néhány hét múlva azt is leadom és a konzulensemmel se kell személyesen találkoznom.
Van egy OKJ-m és kb. 3 év releváns szakmai tapasztalatom és 2 év nem releváns.
Multis gazdasági pozícióról lenne szó egyébként.
A tapasztalatok alapján ebben az esetben is felejtős pályázni vagy érdemes megpróbálni?
Kissé speciális a pozícióm, de az én tevékenységi köröm talán a marketinghez áll a legközelebb.
Korábban voltam gyakornok egy másik cégnél, ott viszont előírás volt az, hogy mindenképp legyen a kezedben a diplomád, vagy egy azt igazoló papír. Az ott például nem játszott, hogy ráérsz utolsó félévben 40 órázni, és akkor felvesznek már diplomázás előtt full-time poziba. Ahol most vagyok, ott pedig simán lehetséges, szóval ennek olvass vagy járj utána, hogy mi az erre vonatkozó policy.
Természetesen menj!
Simán fel fognak venni, nagyon ügyes vagy, hogy a jövődet már most így látod és konkrét elképzeléseid vannak!
Mi simán felvesszük már azokat a jelölteket diplomás poziba, akiknek már csak 1-2 félév van hátra!
Hajrá!Ügyes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!