Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megcsal a párom?

Szerintetek megcsal a párom?

Figyelt kérdés

17 éve vagyunk együtt,2 gyermekünk van.Soha nem csalt meg a párom(legalábbis nem derült ki).Nagyon szeretjük egymást,rendes ember.Imádja a gyerekeit,nem iszik,dolgos,hűséges(?!)igazi minta férj!

Mostanában viszont furcsa dolgai vannak.Új telefonkártyát vett és ha belenézek a telefonjába már egyből szól, hogy ne nézegessem.Eddig soha nem volt titkunk egymás előtt,sose szólt ha a telefonját nézegettem.A napokban felfigyeltem egy férfi névre a telefonkönyvben,de kiderítettem hogy ez nem egy hapsié hanem a munkatársa száma aki egy 30 éves nő!!! Ezt már vehetem bizonyítéknak?

Mert ugye ha nincs titkolni valója akkor miért nem az igazi nevét írja be a telefonba?

Vannak még apró kis jelek (sms-t kitörli,hívásokat kitörli, stb..)amik gyanúsak, bár lehet,hogy én viszem túlzásba mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy megcsal.( ő nem az a típus) :D

2010. aug. 14. 13:35
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Ezt Neked kell erezned. Nekem is volt hasonlo problemam a parommal,s ugyanugy jelentkeztek a valtozasok, mint Nalad. De voltak kimaradasai, ejszakakat kint toltott, jobban adott Magara...stb es ingerult volt Velem.

Igen elkepzelheto, hogy megcsal, de azert figyelj, meg mast is. De a parod lehetoleg nevegye eszre, mivel ezt nem mindig viselik el. Te csak legyel mindig vidam, s maradj Vele kedves, es figyeld meg,hogy hogyan reagal.

Kezdjel el jobban odafigyelni Magadra, torodj magaddal tobbet, erre felfog figyelni!!

2010. aug. 20. 18:27
 42/43 anonim ***** válasza:

talán akkor ideje egy kicsit féltékennyé tenni :)

mondjuk barátnőkkel el lehetne menni egy hétvégére valahová, wellness ilyesmi, pasik nélkül, hadd egye a fene otthon hogy mégis mit csinálsz a csajokkal...

Persze, mivel bevallotta, és valószínűnek tartom hogy igazat mond arról, hogy nem volt több, ezért szerintem sem kell csak úgy elhagyni. viszont itt az ideje külön utakon is járni kicsit. persze nem kell visszacsalni, szó sincs róla, csak hogy érezze, hogy meg kell dolgoznia hogy újra egy pár legyetek... ha nem teszel semmit, szerintem nem lesz elég csábító dolog maradnia a megszokottban, ha már az új nőci ennyire felkeltette az érdeklődését, pláne hogy még minden nap találkozik is vele.

sok sikert! :)

31/N

2010. aug. 20. 19:13
 43/43 anonim ***** válasza:

Apám 26 év házasság után csalta meg anyumat. Nálunk is én vettem észre, de mivel nálunk ilyen soha nem volt, nem is mertem mondani senkinek, még én féltem, hogy majd rossz néven veszik, ha meggyanúsítom apát ezzel. Rá fél évre ki is derült. Ugyanez volt a szitu, férfiként beleírva a telefonkönyvbe, véletlenül bennefelejtett sms.. meg egy héten 4x is lement a garázsba kiporszívózni az autót, ami egyenként kb 2 óra hosszáig tartott.. ilyen és ehhez hasonló gyanús esetek voltak.

Azóta próbálják rendbehozni a házasságukat, majd meglátjuk mi sül ki belőle.

2010. aug. 20. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!