Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megcsal a párom?

Szerintetek megcsal a párom?

Figyelt kérdés

17 éve vagyunk együtt,2 gyermekünk van.Soha nem csalt meg a párom(legalábbis nem derült ki).Nagyon szeretjük egymást,rendes ember.Imádja a gyerekeit,nem iszik,dolgos,hűséges(?!)igazi minta férj!

Mostanában viszont furcsa dolgai vannak.Új telefonkártyát vett és ha belenézek a telefonjába már egyből szól, hogy ne nézegessem.Eddig soha nem volt titkunk egymás előtt,sose szólt ha a telefonját nézegettem.A napokban felfigyeltem egy férfi névre a telefonkönyvben,de kiderítettem hogy ez nem egy hapsié hanem a munkatársa száma aki egy 30 éves nő!!! Ezt már vehetem bizonyítéknak?

Mert ugye ha nincs titkolni valója akkor miért nem az igazi nevét írja be a telefonba?

Vannak még apró kis jelek (sms-t kitörli,hívásokat kitörli, stb..)amik gyanúsak, bár lehet,hogy én viszem túlzásba mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy megcsal.( ő nem az a típus) :D

2010. aug. 14. 13:35
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Ezek azért már furcsa dolgok..szerintem is igen. :S

Azért nehogy már még Te járj a kedvében, ha tényleg igaz, mint ahogy írták. Ha megcsal a párom, még ugráljam is körül? :D Na, ne már.

2010. aug. 14. 15:12
 22/43 anonim válasza:
100%
Szerintem megcsal. :( De nagyon drukkolok, hogy ne legyen igazam! :(
2010. aug. 14. 15:16
 23/43 anonim ***** válasza:
65%

Hát ha 17 évig együtt volt veled, és ott volt melletted mindig, és felnevel(t) 2 gyereket, és hűséges, akkor az ezután csak úgy változhat meg, ha mostanra már valamit nem tudsz neki megadni, mert ha eddig jó volt neki az ami volt, akkor most miért cseszegetné a jót?

Gondolkozz el azon, hogy rosszabb e a kedve amikor hazajön, mert ha nem akkor nincs mitől félned, ha igen, akkor kérdezz rá, hogy ugyanúgy szeret e még téged, és ha bizonytalan lesz a válasszal akkor van okod félelemre. De ebben az esetben is ennyi év elteltével feltételezem mindent meg tudtok beszélni! Még akkor is ha valóban egy 30 éves nővel találkozik mostanában. De az az én megérzésem, hogy 17 év után nem szexel indít az ember, ha valami kezd nem stimmelni otthon, hanem először, egy ártatlannak tűnő barátsággal, ami persze lehet, hogy a későbbiek során majd nem lesz ártatlan, de annak akkor majd te is meglátod majd a még nagyobb jeleit, pl.: hogy néha boldogtalanabb, amikor hozzátok jön majd haza! De az sem kizárt, hogy szeretne megtartani magának egy nővel egy olyan barátságot, ami kizárólag csak barátságról szólna, ami lehet hogy neked nem tetszene! Hatalmas bizalmatlanság lenne ennyi jól eltöltött év után egyből a legrosszabbra gondolni! De ha zavar járj jobban utána!

2010. aug. 14. 15:33
 24/43 anonim ***** válasza:
53%

Mégis mi ez, hogy "nem tud neki megadni valamit", meg "van oka félelemre"??? :O

Most komolyan! Hány olyan pasi van, aki csak a hecc kedvéért qúr félre?? Csak mert neki nem elég egy nő, hanem mindenáron kell még egy vagy akár több is?! Nem egy ilyennel találkoztam már! Persze nem azt mondom, hogy a te férjed is tutira megcsal, de van rá esély...

A másik meg, h van oka félelemre?? :O Miért, most egy nő már ha már elválik, akkor nem is értékes??

Kedves kérdező! Önmagaddal foglalkozz, hogy Neked mi a fontos, hogy Te és a gyerekeid ne sérüljetek ebben az egészben! Ha elváltok, akkor is fel tudd építeni újra női büszkeségedet, nehogy önmarcangolásba kezdj!!! És még magadban keresd a hibát... :O Basszus ne oltsuk már bele, hogy vmit rosszul csinál!!!

2010. aug. 14. 16:04
 25/43 anonim ***** válasza:
96%

Igen sok olyan pasi van aki hecc kedvéért szúr félre! De az nem 17 éves együttlét után teszi ezt!Az ilyen emberek már komoly férfiak, komoly kötelezettséggel! Gondolom nem a hecc irányítja azokat az embereket akik ennyi idő után keresnek esetleg valakit, hanem valaminek a hiánya!Mint pl. halványul a szeretet, vagy kevesebb a szeretkezés, de lehet, hogy csak egy lélektárs kereséséről van itt szó, ilyesmi előfordul, ha az érzelmek nincsenek napról napra és évről évre folyamatosan táplálva...

Így van elválás!!! Csak a tipikus érzéketlen nőknek lehet ez az első gondolatuk! Minek megbeszélni dolgokat igaz? Meg tisztelni 17 évet, meg azt a sok törődést, odafigyelést, meg az olyan férjet, aki a kérdező szerint egy mintaférj volt eddig!!! Megoldani a problémákat ha vannak, ahhoz kell az erő, és ezt kell elsősorban szem előtt tartani, nem a válásra és a szakításra kell ilyenkor orientálódni! Jézus, hova süllyed a világ az ilyen nőszemélyektől, mint az utolsó válaszadó!

2010. aug. 14. 17:23
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

De könyörgöm ki mondta, hogy váljon el???

Annyit mondtam, hogy egy elvált nő is ugyanolyan értékes, mint a házas!! Ezzel szerintem nem mondtam rosszat és ebből nem következik, hogy váljon el... Főleg nem ok nélkül, ha nem is csalja meg a férje!

De viszont az érem másik oldalát nézve, egy megcsalás nálam igenis válóok! Én soha nem tudnék többet megbízni benne, aki egyszer megcsal, megcsal másodjára is!

De nem mondtam, hogy őt megcsalja! Most nem tudom mit kell leszólni, előbb tanulj meg olvasni és értelmezni, amit olvasol!!! :S

2010. aug. 14. 18:35
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
szerintem igen... nagyon gyanús...
2010. aug. 14. 19:26
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

A férjem (most már) még mikor kialakulóban volt a kapcsolatunk volt barátnője (nekem vőlegényem) és az én számomat Nikol néven mentette el. Barátnője megkérdezte, hogy ez csaj vagy srác. Erre ő: -Srác. Miért?! Nikol Kidmen is férfi.

A csaj elhitte és után még el is ment jegyet venni egy Nikol Kidmenes filmre.

Poénból gondoltam leírom, de komolyan megtörtént.

Egyébként megcsalás szaga van a dolognak...

2010. aug. 14. 20:56
 29/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Tegnap este leültem a párommal beszélgetni és hát sajnos a gyanúm beigazolódott.Nehezen de bevallotta...

Egy hónapja kezdődött ez az egész egy munkatársával,állítása szerint nem feküdtek le egymással csak egy pár csók volt köztük.Nehéz elhinnem hogy csak ennyi volt de azt is nehéz volt elhinni, hogy ez megtörtént.Azt mondta, hogy sok beszélgetés után alakult ki náluk ez és mivel ő még nem csalt meg ezért izgalmas,új,érdekes dolog volt számára,elvesztette a fejét!

Hát nekem sajna nem olyan izgi de hát ez van,nem tudom visszatekerni az időd sajnos.Remélem hamar túl leszek rajta,most még azt sem tudom mit gondoljak,annyira váratlanul ért.Csak sírok egész nap,jár az agyam azóta folyamatosan és várom hogy jobb legyen...

2010. aug. 15. 10:15
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnálom,de legalább bevallotta...abban ne bizzál hogy nem volt köztük semmi...kamu.Sajnos.Próbáld meg túltenni magad rajta,bár ha kicsit is olyan vagy mint én akkor kösd fel a gatyád az elkövetkező fél évre legalább...utána egy kicsit jobb lesz.Talán.
2010. aug. 15. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!