Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megcsal a párom?

Szerintetek megcsal a párom?

Figyelt kérdés

17 éve vagyunk együtt,2 gyermekünk van.Soha nem csalt meg a párom(legalábbis nem derült ki).Nagyon szeretjük egymást,rendes ember.Imádja a gyerekeit,nem iszik,dolgos,hűséges(?!)igazi minta férj!

Mostanában viszont furcsa dolgai vannak.Új telefonkártyát vett és ha belenézek a telefonjába már egyből szól, hogy ne nézegessem.Eddig soha nem volt titkunk egymás előtt,sose szólt ha a telefonját nézegettem.A napokban felfigyeltem egy férfi névre a telefonkönyvben,de kiderítettem hogy ez nem egy hapsié hanem a munkatársa száma aki egy 30 éves nő!!! Ezt már vehetem bizonyítéknak?

Mert ugye ha nincs titkolni valója akkor miért nem az igazi nevét írja be a telefonba?

Vannak még apró kis jelek (sms-t kitörli,hívásokat kitörli, stb..)amik gyanúsak, bár lehet,hogy én viszem túlzásba mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy megcsal.( ő nem az a típus) :D

2010. aug. 14. 13:35
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon sajnálom, h. így alakult.:( Ezek után remélem nem bocsátasz meg neki. Akárhogy is csűri csavarja, más nőt választott helyetted, ezt nem lehet kimagyarázni. Nem érdemel meg téged. Légy erős és lépj ki ebből a házasságból!! Ezek után csak rosszabb lesz. Ezentúl állandóan csak ez jár majd a fejedben, beleőrülsz.
2010. aug. 15. 12:18
 32/43 anonim ***** válasza:
56%
(úgy értem,akk lesz rosszabb, ha nem lépsz ki)
2010. aug. 15. 13:28
 33/43 anonim ***** válasza:
95%

Világos, azonnal dobjon ki 17 év házasságot az ablakon!

Gratulálok az utolsó problémamegoldó készségéhez!

Nem mondom megbocsáthatatlannak tűnik amit tett, de nem éri meg eldobni azt akit nagyon szeretsz! Nem éri meg, ha még ő is viszont szeret ugyanúgy! Nem kell drasztikus döntést hozni, ha nem akarsz, ez nem kötelező jellegű dolog! Ha nem tudod megemészteni, akkor megértem, akkor tényleg jobb külön(bár lehet hogy 1-2 hónap különlét is sokat segíthet ilyen esetben, és utána még legalább vissza lehet csinálni mindent!)Ha elváltok, akkor már drasztikusan megváltozik minden amit eddig felépítettetek,és újra kell kezdened majd a mással az elejétől, gondold át hogy ez megéri e! De abba is gondolj bele, hogy ti már egyszer kiválasztottátok egymást, és 2 közös gyereketek is van, akiknek apa is kell, ahogy te mondtad olyan aki imádja a gyerekeit! Ő először követe el ezt a hibát, az a kérdés normális ember lesz ezek után, vagy húzza az agyát a kíváncsiság, és folytatja e megcsalásait, mert akkor tényleg nincs értelme, ezért meg kell tudnod mit akar. Magadról meg azt, hogy ez mulandó fájdalom lesz e, vagy örök tüskeként marad e meg benned!

2010. aug. 15. 15:47
 34/43 anonim ***** válasza:
44%
Gratulálhatsz is, én legalább nem hagynám, hogy megalázzanak. Mindennek van határa.
2010. aug. 15. 17:09
 35/43 anonim ***** válasza:
9%

Megcsal szerintem.

15:47, hiába gratulálgatsz az utolsónak, nincsen igazad!

Igen is dodja ki az a 17 éves kapcsolatot az ablakon! Hogy miért? Mert ha egyszer megcsalta, akkor máskor is megfogja,sőt, mivel kitörölgette az sms-eit és álnéven irta bele a telefonjába, valószínű h többször is megtette, illetve h a nő a szeretője. aki ilyet tesz az nem szereti a feleségét.(mert ha egyszer botlott volna meg...(bár én akkor is kidobnám), de nyilvánvaló h nem egyszer történt meg. És nehogy már a gyerekek miatt kelljen együttmaradniuk, ez olyan nevetséges!!! Ha kisgyerekekről van szó akkor simán lehet úgy intézni h az egészből ne tudjanak semmit, csak annyit vesznek észre maguk körül h apa nincs a házban, kb 10 percig foglalkoznak a dologgal, aztán már nem is érdekli őket. Ugyanúgy látni fogják az apjukat, úgyh hiányt nem fognak szenvedni semmiben, ha tényleg ilyen mintaapa az illető. Ha meg már nagyok a gyerekek akkor simán meg fogják érteni, van annyi eszük h nem várják el az anyjuktól h egy ilyen emberrel éljen.

2010. aug. 15. 19:57
 36/43 anonim ***** válasza:
69%
utolsóval 100%-ban egyet értek!!!
2010. aug. 15. 21:31
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érzem, nem szükséges a válaszomat megmagyaráznom,mert nincs azzal semmi baj, ha még mindig szeretik egymást, úgy gondolom vannak olyan emberek, akiknek 17 év igen is fontos, akkor miért kellene mindenképpen csak a válásra gondolniuk?! És én pont ebben az irányban akartam biztatni az illetőt, hogy ezzel sem csinál semmilyen hibát, ha úgy érzi, hogy minden sokkal jobb, ha együtt marad a férjével ezután! Az aki válással szeret megoldani ilyen helyzeteket ahogy elnézem a kérdező azoktól is mostanra már kapott néhány jó tanácsot, hogy miért kellene elválnia! Az, hogy ez a kérdezőnek, mennyire súlyos eset azt hadd döntse el ő maga. Feltételezem az ő komoly életkorukban, amit olyan 40 körülire saccolok, már sokkal érettebb felfogásban gondolkoznak, milliónyi szeretet volt már közöttük, így meg tudnak bocsátani is egymásnak, ha úgy van. És ha így döntenek, emiatt semmiféleképpen nem kell a kérdezőt megalázottnak titulálni, azt hitegetni vele, hogy már többször is előfordulhatott az eset, több is történt, vagy esetleg lehet is még több ilyen, és ehhez hasonló eset! Fel lehet rá hívni a figyelmet, de mi van, hogyha nincs igazatok, és tényleg csak egyszeri volt ez az eset ami csak tényleg csókokról szólt, és nem komolyabbról, és valóban egy jó embert veszít el, a kérdező hölgy? Én azt gondolom ebben az esetben van még egy esély, mivel itt nem 20-on évesek kapcsolatáról van szó, és 1-2 év utáni megcsalásról, amikor tényleg sokkal több értelme, van külön utakra térni, és akkor valóban csak is kizárólag jobb embereket lehet találni ezek után. Itt más a helyzet, lehet hogy a válás után, nem lesz új és jobb kapcsolat, ha lesz egyáltalán...A mai világban 40 év körül új kapcsolatot találni elég nehéz, és évekig is eltarthat, de lehet hogy évtizedekig is, nagyon sokféle ok miatt! Már csak ezért is át kell gondolni, hogy érdemes e mindent kidobni, csak azért, hogy az önbecsülés a helyére kerüljön! Ha viszont a tét az, hogy lesz még több hasonló eset, akkor természetesen nem erőltetem a véleményemet, akkor elismerem, hogy a legjobb út a válás!
2010. aug. 16. 00:49
 38/43 A kérdező kommentje:

Pfúú...sokféle véleményt kaptam de hát ez így természetes mivel nem vagyunk egyformák.Igaz, több az a fajta vélemény,hogy hagyjam el őt de hozzám mégis csak az utolsó válaszoló tanácsa áll.Tegnap este volt még egy jó hosszú beszélgetésünk a párommal,alaposan kifaggattam,nagyon sok mindent megbeszéltünk.Borzasztó rossz volt,csak sírtam szinte folyamatosan de nyugodt és megértő próbáltam lenni,bevallom azért is, hogy lássa:nekem mindent elmondhat.Őszintének tűnt, hogy tényleg csak csók volt közöttük de persze azért 100%-ig nem tudok most hinni neki!Nagyon szeretjük egymást még mindig és mivel velem is előfordult egy ilyen hasonló kis "kaland" pár éve,megértettem azt amit mondott ezzel kapcsolatban.Nem fordult meg a fejemben, hogy elhagyom hiszen szeretem.Persze ha hónapokig szeretőt tartana vagy már nem szeretne engem akkor nem tudnék vele együtt élni de nem hiszem, hogy most akkora bűnt követett volna el amiért szakítást érdemelnénk!Nagyon remélem, hogy őszínte volt hozzám! A legrosszabb viszont az, hogy egy embert megismersz,17 évet letöltesz vele abban a tudatban, hogy hűséges és nem érdeklik más nők és egyszer csak egy ilyen történik!Még most sem akarom elhinni, talán ezért is viselem el olyan nyugodtan,megértően.Félek, hogy egy idő után előtör belőlem a hárpia!!!

Hát...nagyon nehéz egy ilyen helyzet és nagyon tud fájni...

2010. aug. 16. 11:19
 39/43 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tple, h meg óhajtja-e oldani a helyzetet. ilép a másik kapcsolatából? Megpóbáltok öbb időt együtt tölteni, elvisz romantiksu vacsorára stb? Vag marad minden a régiben? Fel kéne kicsit pezsdítenetek a házasságotokat és örülök neki h azzal a válaszadóval értesz egyet aki azt mondja h küzdj a házasságodért!
2010. aug. 20. 11:41
 40/43 anonim ***** válasza:

Előre is bocsánat, de nem olvastam végig a kommenteket. Nézd én még nagyon fiatal vagyok, így csak azt tudom leírni, hogy milyen jelei voltak mikor apum megcsalta édesanyámat (szerencsére azóta is együtt a család és ez a legfontosabb :) ). Szóval: -egyre később járt haza, hajnalban kelt, és olyan este 11,12 felé ért haza.

- folyton ideges volt

- mindig lerázott mindenkit, és játszotta a rohanósat

A poén a dologban, hogy én jöttem rá. A ballagási képeim előtt a fényképező memóriában hagyta a képeket amin a nővel kirándulnak.

Elég gyanús, hogy nem enged a telefonjához... Remélem azért valamennyit segítettem.

2010. aug. 20. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!