Szerintetek megcsal a párom?
17 éve vagyunk együtt,2 gyermekünk van.Soha nem csalt meg a párom(legalábbis nem derült ki).Nagyon szeretjük egymást,rendes ember.Imádja a gyerekeit,nem iszik,dolgos,hűséges(?!)igazi minta férj!
Mostanában viszont furcsa dolgai vannak.Új telefonkártyát vett és ha belenézek a telefonjába már egyből szól, hogy ne nézegessem.Eddig soha nem volt titkunk egymás előtt,sose szólt ha a telefonját nézegettem.A napokban felfigyeltem egy férfi névre a telefonkönyvben,de kiderítettem hogy ez nem egy hapsié hanem a munkatársa száma aki egy 30 éves nő!!! Ezt már vehetem bizonyítéknak?
Mert ugye ha nincs titkolni valója akkor miért nem az igazi nevét írja be a telefonba?
Vannak még apró kis jelek (sms-t kitörli,hívásokat kitörli, stb..)amik gyanúsak, bár lehet,hogy én viszem túlzásba mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy megcsal.( ő nem az a típus) :D
Nem 100%!Az én férjem nagyon féltékeny ok nélkül és ezért én is egy haver számát nöi névvel irtam a telefonomba.
Sosem volt közöm hozzá!
Akár az én volt párkapcsolatomról írtál volna!
Először nálunk sem volt probléma, ha belenéztem a telefonjába, részemről sem ha ő tette. A volt párom még ki is hangsúlyozta, hogy bármikor belenézhetek a telójába, nincs titka előttem.
Aztán egyszer-csak már kikapta a kezemből a telefonját, és mindig vitte magával. Nálam ilyen nem volt később sem, mint nála.
Aztán egyszer véletlenül otthon felejtette és hogy megbizonyosodjak a gyanúmról, ami már részemről nem is volt gyanú, hanem meggyőződés, hogy megcsal, megnéztem a telefonját, SMS-eket. Itt derült ki, hogy igazam volt....
17 év az 17 év ... szerintem is ülj le vele beszélni, de ne legyél ideges, nyugodtan beszélj és járj a kedvében. tudom, ezt nehéz így, de anno majdhogynem ezért mentek szét a szüleim. apumnak volt egy félresiklása(de nem akart minket elhagyni),anyu megtudta és persze kiborult és mondhatni házi sárkánnyá változott, apu meg egyre inkább úgy volt, hogy hát azzal a másik nővel milyen nyugisabb ...azóta szerencsére megoldódtak a problémák.. szóval maradj továbbra is az édes, aranyos, szerető felesége aki eddig is voltál -valószínű csak a kaland aztán majd lenyugszik :)
ja, ami még eszembe jutott, lehet, hogy "csak" kapuzárási pánikról van szó...
50-50% esélye van szerintem, hogy megcsal... Ugyanis az én párom is folyton nézegette volna anno a telefonomat, én pedig leállítottam! Egyszerűen ez az én magánszférám, amihez neki semmi köze nincsen... Viszont a te eseted annyiban más, hogy előtte ugye nem volt ellene kifogása, ha megnézted, most meg hirtelen nem engedi... Nem tudom.
Amúgy csak kérdem, hogy nem lehet, hogy ez a férfi név a nőnek a vezetékneve (érted pl. Sándor Anna, Péter Mária stb.)? Lehet, hogy hülyeség, amit írok, de csak egy tipp... =) Amúgy ha nagyon titkolózik más téren is, akkor érdemes lenne utána járnod a dolgoknak. Először is kérdezz rá szerintem. Ha nagyon tagadja, az is gyanús lehet! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!