Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megcsal a párom?

Szerintetek megcsal a párom?

Figyelt kérdés

17 éve vagyunk együtt,2 gyermekünk van.Soha nem csalt meg a párom(legalábbis nem derült ki).Nagyon szeretjük egymást,rendes ember.Imádja a gyerekeit,nem iszik,dolgos,hűséges(?!)igazi minta férj!

Mostanában viszont furcsa dolgai vannak.Új telefonkártyát vett és ha belenézek a telefonjába már egyből szól, hogy ne nézegessem.Eddig soha nem volt titkunk egymás előtt,sose szólt ha a telefonját nézegettem.A napokban felfigyeltem egy férfi névre a telefonkönyvben,de kiderítettem hogy ez nem egy hapsié hanem a munkatársa száma aki egy 30 éves nő!!! Ezt már vehetem bizonyítéknak?

Mert ugye ha nincs titkolni valója akkor miért nem az igazi nevét írja be a telefonba?

Vannak még apró kis jelek (sms-t kitörli,hívásokat kitörli, stb..)amik gyanúsak, bár lehet,hogy én viszem túlzásba mert egyszerűen nem akarom elhinni, hogy megcsal.( ő nem az a típus) :D

2010. aug. 14. 13:35
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, ez a dolog sántít és ne akard bebeszélni magadnak, hogy márpedig nem, nyisd fel a szemed, ha nem akarsz pórul járni, legyél óvatos, és ne hagyd, hogy megalázzon.
2010. aug. 14. 13:55
 12/43 anonim ***** válasza:
91%

Nem 100%!Az én férjem nagyon féltékeny ok nélkül és ezért én is egy haver számát nöi névvel irtam a telefonomba.

Sosem volt közöm hozzá!

2010. aug. 14. 13:55
 13/43 anonim ***** válasza:
93%
sajnos szerintem is :( föleg azért is mert álnév alatt volt a nö, meg azért mert írtad, hogy ezelött sosem titkolózott, most meg hirtelen 180 fokos fordulatot vett. Próbáld meg valahogy kideríteni. Mert beszélgetésnél nem biztos, hogy öszintén vallani fog...
2010. aug. 14. 13:59
 14/43 anonim ***** válasza:
93%

Akár az én volt párkapcsolatomról írtál volna!

Először nálunk sem volt probléma, ha belenéztem a telefonjába, részemről sem ha ő tette. A volt párom még ki is hangsúlyozta, hogy bármikor belenézhetek a telójába, nincs titka előttem.

Aztán egyszer-csak már kikapta a kezemből a telefonját, és mindig vitte magával. Nálam ilyen nem volt később sem, mint nála.

Aztán egyszer véletlenül otthon felejtette és hogy megbizonyosodjak a gyanúmról, ami már részemről nem is volt gyanú, hanem meggyőződés, hogy megcsal, megnéztem a telefonját, SMS-eket. Itt derült ki, hogy igazam volt....

2010. aug. 14. 14:03
 15/43 anonim ***** válasza:
87%
vegyel egy mely levegot, ulj le, es beszeld meg vele!
2010. aug. 14. 14:06
 16/43 anonim ***** válasza:
62%

17 év az 17 év ... szerintem is ülj le vele beszélni, de ne legyél ideges, nyugodtan beszélj és járj a kedvében. tudom, ezt nehéz így, de anno majdhogynem ezért mentek szét a szüleim. apumnak volt egy félresiklása(de nem akart minket elhagyni),anyu megtudta és persze kiborult és mondhatni házi sárkánnyá változott, apu meg egyre inkább úgy volt, hogy hát azzal a másik nővel milyen nyugisabb ...azóta szerencsére megoldódtak a problémák.. szóval maradj továbbra is az édes, aranyos, szerető felesége aki eddig is voltál -valószínű csak a kaland aztán majd lenyugszik :)

ja, ami még eszembe jutott, lehet, hogy "csak" kapuzárási pánikról van szó...

2010. aug. 14. 14:09
 17/43 Selo válasza:
57%
Vaaagy titkos nyaralást, vagy hasonlót szervez, amivel meg szeretne lepni és nem akarja hogy kitudódjon. ;)
2010. aug. 14. 14:27
 18/43 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó! Már ne haragudj de te normális vagy?? Mi a franc az, hogy járjon a kedvében?? Azok után, hogy (majdnem biztos, hogy) megcsalták?? Még ő alázkodjon meg?? Hol élsz te?? Úr isten, az eszem megáll. Lehet, h. 17 év és lehet, h. 2 gyerek, de akkor is. Akit egyszer megcsalnak, azt megcsalják többször is!! Ha valakit szeretek akkor nem csalom meg, ennyi. Ilyen nincs, ez nem így működik.
2010. aug. 14. 14:29
 19/43 anonim ***** válasza:
83%
így már utolsó előtt, bocs
2010. aug. 14. 14:30
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

50-50% esélye van szerintem, hogy megcsal... Ugyanis az én párom is folyton nézegette volna anno a telefonomat, én pedig leállítottam! Egyszerűen ez az én magánszférám, amihez neki semmi köze nincsen... Viszont a te eseted annyiban más, hogy előtte ugye nem volt ellene kifogása, ha megnézted, most meg hirtelen nem engedi... Nem tudom.

Amúgy csak kérdem, hogy nem lehet, hogy ez a férfi név a nőnek a vezetékneve (érted pl. Sándor Anna, Péter Mária stb.)? Lehet, hogy hülyeség, amit írok, de csak egy tipp... =) Amúgy ha nagyon titkolózik más téren is, akkor érdemes lenne utána járnod a dolgoknak. Először is kérdezz rá szerintem. Ha nagyon tagadja, az is gyanús lehet! :S

2010. aug. 14. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!