Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom lekérni a telefon...

Hogyan tudom lekérni a telefonszolgáltatótól a párom tavalyi és idei sms-eit, hívásait? FONTOS! Kismama vagyok, és gyanítom, hogy megcsal.

Figyelt kérdés

Tavaly visszahallottam,(és tudom is)hogy a páromnak akivel több mint 5 éve élek együtt,megcsal az exével.Azóta terhes lettem a páromtól,mert állítja,hogy vége a kacsolatuknak--egy lebukásnak köszönhetően--.Hittem neki,de most valami megint nem stimmel:(

Novemberre várom a közös kislányunkat,neki ez lesz az első gyereke,nekem van 2 lányom az előző kapcsolatomból.Ő 34éves,én 33 leszek.

A telefonján nyomokat nem hagy(sms,vagy idegen hívás).Mégis mikor keresem,vagy nem elérhető,vagy éppen nincs térerő,vagy későn jár haza,stb...

Mondja,hogy csak én vagyok neki,meg,hogy csak engem szeret,higgyem el,hogy vége van annak ami volt az exével,de én nem hiszek neki.Aki egyszer megtette,az megteszi utána is...

A babát azért vállaltam vele,mert azt hittem megváltozott--hisz a viselkedése is erre utalt.Boldog voltam akkor.

Most nagyon szeretném tudni,hogyan tudnám meg atavalyi és az idei telefon sms-eit,hívásait?De nem szeretném,hogy ő erről tudjon!Ő azt hiszi bízom benne...

A telefon após nevén van,nem szeretném őt ebbe belekavarni!

VAN VALAKINEK ÖTLETE,HOGY PONTOT TEGYEK AZ ÜGY VÉGÉRE???

Köszönöm!

2010. júl. 31. 10:30
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
Smseket semmiképpen nem tudod lekérni.A híváslistát sem hiszem hacsak nem tudod a kódot amit kérnek.Amúgy ez plusz pénzbe kerül és ha minden igaz kiküldik levélben.Nem tudom mikortól lehet lekérni.
2010. júl. 31. 10:33
 2/30 anonim ***** válasza:
12%
Nincs visszataszítóbb a féltékeny nőnél. Gyakorlatilag van 3 gyereked és még mindig nem találtál megbízható pasit. Grat. Kiben lehet a hiba?
2010. júl. 31. 10:36
 3/30 anonim ***** válasza:
89%
Lekérni csak a saját adataidat tudod. Másét nem. Egyébként ha még valahogy sikerülne is, akkor se biztos hogy publikus(titkosított szám stb.) Ha tudod az előző barátnője nevét, akkor hívd fel ismeretlen számmal és kérj meg valamelyik barátnődet hogy suttogjon bele, hogy xy vagyok mikor találkozunk? Vagy vegyél egy új Simet és kezdj el smsezni vele mintha egy ismeretlen nő lennél. Bár ez átlátszó. Bár őszintén ne idegesítsd magad ilyeneken, most a baba egészsége a legfontosabb.
2010. júl. 31. 10:37
 4/30 anonim ***** válasza:
27%
ez annyira szánalmas, ha nincs bátorságod a szemébe nézni és megkérdezni, akkor ne akard a telefonadatait sem, nem mellesleg neked nem fogják kiadni
2010. júl. 31. 10:38
 5/30 anonim ***** válasza:
90%
Hívd fel a szolgáltatót, és tőlük kérdezd meg...de ne mond el, hogy azért igényled a számlát, mert gyanítod a párod megcsal. Mondd azt, hogy utólag szeretnéd ellenőrizni, hogy jól számláztak-e...Így muszáj valamit csinálniuk. Gondolom a párod telefonja az ő nevén van...de mond hogy te használod. Kiküldik az ő nevére a számlázást...de tegyél róla, hogy egy ideig te járj a postáért.
2010. júl. 31. 10:40
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg egy ismerősödet, akit a férjed nem ismer, hogy kövesse a férjedet....ennél egyszerűbb megoldás nincs, max. ha bérelsz egy magánnyomozót, de az meg nem olcsó. Pesti vagy?
2010. júl. 31. 10:43
 7/30 anonim ***** válasza:
84%
Kiben van a hiba? Ált. a férfiban, mert ők azok akik nem mondják el, ha van valami gondjuk, és inkább félrelépnek.
2010. júl. 31. 10:45
 8/30 anonim ***** válasza:
23%
Régen rossz ha már nyomoznod kell,a bizalom vesztés a kapcsolat halála,ha igy folytatod és féltékenykedsz állandóan lehet te fogod más karjába lökni.A férfiak utálják a a pórázt,vagy megvadulnak tőle,vagy eltépik...
 9/30 anonim ***** válasza:
90%

Aki szerint a kérdező szánalmas az egy élettapasztalattal még nem rendelkező naív ember lehet!!

Csak akkor kérheted le ha a te neveden van a számla és akkor sokba kerül és minimum 1 hónap míg kiküldik,mert ugye postázzák tehát szerintem ez elvetélt ötlet!!

Valamilyen más módon próbáld meg kideríteni!

Te ismered a helyzetet hogyan is tudnál "nyomozni"!

10/30 anonim ***** válasza:
2%
10:45 32 éves nő vagyok ;) és akkor is szánalmas az ilyen, de van egy tippem, hogy a másik két gyerek apjánál is így kezdte
2010. júl. 31. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!