Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom lekérni a telefon...

Hogyan tudom lekérni a telefonszolgáltatótól a párom tavalyi és idei sms-eit, hívásait? FONTOS! Kismama vagyok, és gyanítom, hogy megcsal.

Figyelt kérdés

Tavaly visszahallottam,(és tudom is)hogy a páromnak akivel több mint 5 éve élek együtt,megcsal az exével.Azóta terhes lettem a páromtól,mert állítja,hogy vége a kacsolatuknak--egy lebukásnak köszönhetően--.Hittem neki,de most valami megint nem stimmel:(

Novemberre várom a közös kislányunkat,neki ez lesz az első gyereke,nekem van 2 lányom az előző kapcsolatomból.Ő 34éves,én 33 leszek.

A telefonján nyomokat nem hagy(sms,vagy idegen hívás).Mégis mikor keresem,vagy nem elérhető,vagy éppen nincs térerő,vagy későn jár haza,stb...

Mondja,hogy csak én vagyok neki,meg,hogy csak engem szeret,higgyem el,hogy vége van annak ami volt az exével,de én nem hiszek neki.Aki egyszer megtette,az megteszi utána is...

A babát azért vállaltam vele,mert azt hittem megváltozott--hisz a viselkedése is erre utalt.Boldog voltam akkor.

Most nagyon szeretném tudni,hogyan tudnám meg atavalyi és az idei telefon sms-eit,hívásait?De nem szeretném,hogy ő erről tudjon!Ő azt hiszi bízom benne...

A telefon após nevén van,nem szeretném őt ebbe belekavarni!

VAN VALAKINEK ÖTLETE,HOGY PONTOT TEGYEK AZ ÜGY VÉGÉRE???

Köszönöm!

2010. júl. 31. 10:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
1113 ha paranoid a kérdező, arról nem tehet senki...de pl miért nem kéri meg a férjet, hogy ugyan már kérje le neki az adatokat....
2010. júl. 31. 11:21
 22/30 anonim ***** válasza:

11:21

Ha van vagy volt férjed/párkapcsolatod ami nem úgy sikerült ahogy akartad esetleg már voltak hűtlenek hozzád akkor tudhatnád hogyha tényleg csalja a férje és feltételezzük hogy így van akkor minden olyan kérdésre ami arra irányul hogy kiderüljön a turpissága hárítani fog,hazudni,terelni avagy támadni hisz a legjobb védekezés a támadás!

2010. júl. 31. 11:28
 23/30 anonim ***** válasza:

ma 11:21

Ez még nem ok arra, hogy bunkó módon támadd a kérdezőt. Van elég baja. Nem kell neked is "belerúgni". Amúgy sincs hozzá jogod.

2010. júl. 31. 11:34
 24/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom, más szolgáltatónál hogy van, de a Vodafone-nál lehet kérni elektronikus hívásrészletezőt (ingyenes) Mi is a szerződéskötés után kértünk hozzá.

Telefonon is igényelheted. Ha tudod az ügyfélbiztonsági kódot, kérheted te is.

Visszamenőlegesen talán egy évre adják meg a hívásadatokat.

Viszont a hívott szám utolsó 5 számát csak akkor adja meg, ha nyilatkozik az igénylő, hogy a telefon minden használója hozzájárul ehhez. És ez a nyilatkozat csak a nyilatkozattétel napjától és, visszamenőlegesen nem. Tehát visszamenőleg megkapod a híváslistát, csak a hívott számokon az utolsó 5 szám helyett csak x-ek vannak.

2010. júl. 31. 11:48
 25/30 A kérdező kommentje:

10:50-es 32 éves "nő"!

Mit tudsz te az én életemről?

Nem a te "válaszodra "vagyok kíváncsi,aki azt hiszi okos:)

Az előző férjem a 2 gyerek után piált,vert,játékgépezet!!!

Gratulálok a "SOK"eszdhez!!!

Kívánom,hogy ne éld át amit én akkor!

2010. júl. 31. 12:07
 26/30 A kérdező kommentje:

Másrészt meg NEM arra vagyok kíváncsi,hogy ki hogy él a párjával,hanem OLVASSÁTOK már el NORMÁLISAN kérdésemet,és csak az válaszoljon aki tud ÉRTELMES választ adni!!!!!!!!!!

Sajnos nem sok válaszoló ad hasznos tanácsokat,mert itt már kötekedésbe folyik a kérdésem!!!

Senkit nem kértem arra,hogy :Figyi:Vesszetek már össze mert nekem problémám van...!!!

Ha valaki--mint pl: a 32 éves nő--,csak bántót ír,az fulladjon meg!!!!!!

Nem arra kértelek titeket,hogy forgassátok a kést bennem,hanem hogy tudtok-e a kérdésre valamlyen megoldást!

2010. júl. 31. 12:17
 27/30 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

1.)Ha az apósod a szolgáltatótól kap részletes számlát-hisz az ő nevén van,akkor tőle kellene elkérni. Én elmennék az apósomhoz,és elkérném tőle azt a számlát,avagy megkérném,hogy kérjen részleteset,mert nem bízol a férjedben.

2.)az 1-t nagy turpisságnak tartanám,bár talán apósod eltudna látni téged tanácsokkal. Gondolom ha kismama vagy,most egyedül vagy elég sokat,a párod pedig dolgozik,és emiatt is kerülget a félelem sok dolog iránt.Teljes mértékben megértelek,de kérlek,hogy elsősorban magadban bízz,és a pároddal próbálj meg több időt tölteni,és ne azt kérdezd tőle,hogy megcsal-e,hanem mond el neki a szomorúságod,hogy félelemeid vannak vele szemben,és szeretnéd ha megnyugtatna.

3.)Lehet túlságosan is naív vagyok...De kitartást és jó egészséged Neked és a babádnak is!

2010. júl. 31. 14:37
 28/30 anonim ***** válasza:
29%
Ilyen mentalitással nem csoda hogy lefalconak tőled,sorry,vegyél be sanaxot,azt beszélgess a pároddal.
2010. júl. 31. 17:51
 29/30 A kérdező kommentje:

Utolsó lőtti:

Köszi,végre van aki normáális választ is tud írni(bár korábban is volt 1-2 normális válaszoló)

Utólsó!

VEGYÉL BE TE SANAXOT!!!!De ne csak egy pár szemet!

De azzal is segítesz magadon ha lehúzon magad a klotyótokon!

2010. aug. 1. 08:46
 30/30 József101 válasza:
69%
A kérdező, nem életvezetési tanácsot kért! Ha nem tudtok a kérdésére válaszolni, akkor inkább ne írogassatok hülyeségeket!
2015. nov. 11. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!