Hogyan tudom lekérni a telefonszolgáltatótól a párom tavalyi és idei sms-eit, hívásait? FONTOS! Kismama vagyok, és gyanítom, hogy megcsal.
Tavaly visszahallottam,(és tudom is)hogy a páromnak akivel több mint 5 éve élek együtt,megcsal az exével.Azóta terhes lettem a páromtól,mert állítja,hogy vége a kacsolatuknak--egy lebukásnak köszönhetően--.Hittem neki,de most valami megint nem stimmel:(
Novemberre várom a közös kislányunkat,neki ez lesz az első gyereke,nekem van 2 lányom az előző kapcsolatomból.Ő 34éves,én 33 leszek.
A telefonján nyomokat nem hagy(sms,vagy idegen hívás).Mégis mikor keresem,vagy nem elérhető,vagy éppen nincs térerő,vagy későn jár haza,stb...
Mondja,hogy csak én vagyok neki,meg,hogy csak engem szeret,higgyem el,hogy vége van annak ami volt az exével,de én nem hiszek neki.Aki egyszer megtette,az megteszi utána is...
A babát azért vállaltam vele,mert azt hittem megváltozott--hisz a viselkedése is erre utalt.Boldog voltam akkor.
Most nagyon szeretném tudni,hogyan tudnám meg atavalyi és az idei telefon sms-eit,hívásait?De nem szeretném,hogy ő erről tudjon!Ő azt hiszi bízom benne...
A telefon após nevén van,nem szeretném őt ebbe belekavarni!
VAN VALAKINEK ÖTLETE,HOGY PONTOT TEGYEK AZ ÜGY VÉGÉRE???
Köszönöm!
32 éves nő!
Mégha tegyük fel igazad is lenne a kérdezővel kapcsolatban,akkor is hogy veszed a bátorságot hogy ismeretlenül így megbántsd és jellemezd??!!
Tulajdonképpen semmit nem tudsz róla csupán azt hogy Ő bízott a férfiban amikor gyereket vállalt tőle!!!!!!
Mi is szerelmesek vagyunk a férjemmel(egymásba),van egy gyönyörű gyerekünk és eszünk ágában sincs megcsalni a másikat,és imádunk minden percet amit együtt töltünk!
NA ÉS????
Nem ez a kérdés b@sszus!Nem mindenkinek jön össze a boldog tökéletes párkaopcsolat,léteznek csalósádok is...a kérdező segítséget kért és nem kioktatást,mert ha az kellett volna akkor kiír egy kérdés:
-szerintetek szánalmas vagyok hogy gyereket szülök a pasimnak aki már egy egyszer megcsalt??
De a kérdés nem ez volt hahóóóóó!!!!!
ma 11:08
Tök jó lehet együtt élni egy olyan nővel mint te, aki sz*rik a másik emberre, csak a saját "igazát" hajtogatja, és nem veszi észre, hogy őt senki sem kérdezte...
Szánalmas, hogy nem tudsz a kérdésre válaszolni!
11:08!
Megkérdezte!Figyelj oda!!
"...Mondja,hogy csak én vagyok neki,meg,hogy csak engem szeret,higgyem el,hogy vége van annak ami volt az exével,de én nem hiszek neki..."
Egyébként is,így képzelzed?
-megcsalsz édesem?
-igen drágám!
ha ha ha ha:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!