Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgoztad fel gyermeked...

Hogyan dolgoztad fel gyermeked, rokonod, barátod homoszexualitását?

Figyelt kérdés
Értelemszerűen olyanok válaszára vagyok kíváncsi, akinek ebben van tapasztalata.
2010. aug. 14. 12:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
70%
Engem nem zavart mikor megtudtam a testvéremröl. Nézd nem értem a kérdést ? Mért kellene hogy bárkit is zavarjon ? O.o Engem akkor iritált meleg ember legutoljára mikor nem tudtam közlekedni a hülye felvonulásuk miatt :) Én sem megyek ki hogy nézd én hetero vagyok tapsoljatok :) De amugy aki meleg és normális (nem olyan aki megy mindenhol és ezt közzé teszi felvonulásokal,kiabálásokal stb.) azzal nem értem mi gond van ? Ostobák vagyok :)
2010. aug. 19. 19:41
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

A homokosság genetikai zűrzavar, korcsosulás, betegség, amit mindenki éljenez, mindenki felkarol, mert ő nem tehet róla stb.. Nem, de hírdetni tudja, hogy neki mennyire jó, hogy fiú fiúval stb... Aztán egyre több a divatbúza, a búzák 30%-a nem betegség miatt az, hanem mert ez lett a divat! És pont az ilyenek miatt! "El kell fogadni, együtt kell vele élni" Nem lene jobb: "Gőzerővel dolgozunk, hogy megtaláljuk az okát, és orvosolni tudjuk" Lehet, hogy egy két búza fel lenne rajta háborodva, sőt biztos, de akkor kérdezem én: KI NEM FOGAD EL KIT? Nehogymár a beteg fikázza az egészségest!Marhára nem érdekelne, ha nem az utcán hírdetnék, hogy nekik mennyire jó, és nem nevelnének divatbúzákat, hanem otthon egyedül a hálószobájában. Elhiszed, hogy nem mennék megkeresni egyet sem, hogy mocskos aberrált, úgy ba*zatná magát seggbe, ahogy akarja. De külön dolog betegnek lenni, meg betegséget jó dolognak feltüntetve propagandizálni! 12:54

EDDIG OLVASTAM EZT A TOPICOT és nem tovább.Egyetértek EZZEL a hozzászólóval.Nevetséges és egyben neoliberális is hogy az egészséges igazodjon a beteghez,a többség a kisebbséghez!

Nem értem miért kell minden nap a buz ikról propagálni???!!!Miért kell eröltetni és a pénzemből több száz rohamrendőrrel védeni a melegsüti felvonulást??????????Kilóg a fenekünk a nadrágból,mi pedig súlyos vagyonokat pazarolunk el arra a pár szenzitív lelkü k.csögre.Jobban örülnék ha azt a pénzt a többi "egészségesre" költenék.Amúgy engem sem zavarnának még ennyire sem,ha nem lennének erőszakosak hogy márpedig ők az utcán akarnak homoszexuális játszani és mindenki őket nézze.

Mit mondasz a gyerekednek majd amikor két férfi csókolózik az utcán?????

De ha már gyerektéma...ami igazán vérlázító,az az amikor 2 férfi gyereket fogad örökbe.Na az igazán beteg és undorító....

Nem is folytatom,minek....

2010. aug. 19. 23:08
 23/25 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! (és a hozzá hasonlók)

Én nem a homoszexualitásról való véleményekre, mint jelenség vagyok kíváncsi. Hanem a kérdésemre szeretnék választ kapni.

Minek pazarlod az időd - és vele az enyémet -, hogy a zagyvaságaidat leírd? Mert nem erre vagyok kíváncsi. Ha arra lettem volna, másképp tettem volna fel a kérdést.

2010. aug. 20. 12:18
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Annak aki kitagadta a fiàt annyit mondanék, hogy köpje szembe sajàt magàt. Nem àll a gyereke mellett. Undotîtô.
2011. szept. 3. 21:03
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vagyok, azon gondolkoztam hogy mit îrjak azoknak akik itt utàlkoznak, aztàn ràjöttem hogy ennyit îrok: amîg nem kérek tôled kôlcsôn, addig semmi kôzôd hozzà, hogy kivel szeretnék boldog lenni, és egyébként meg ki nem ..le hogy te, ti szeretsz/szerettek-e engem. anyàkat, akik eldobjàk a gyereküket, nem szôlnak meg, engem aki a sajàt kenyeremet eszem meg szîdnak. Ez olyan mint amikor Barabàst engedték szabadon Jézus helyett pont. Nekem ez nem undorîtô, és pont, ha neked az nem csinàlod.
2011. szept. 3. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!