Hogyan dolgoztad fel gyermeked, rokonod, barátod homoszexualitását?
A homokosság genetikai zűrzavar, korcsosulás, betegség, amit mindenki éljenez, mindenki felkarol, mert ő nem tehet róla stb.. Nem, de hírdetni tudja, hogy neki mennyire jó, hogy fiú fiúval stb... Aztán egyre több a divatbúza, a búzák 30%-a nem betegség miatt az, hanem mert ez lett a divat! És pont az ilyenek miatt! "El kell fogadni, együtt kell vele élni" Nem lene jobb: "Gőzerővel dolgozunk, hogy megtaláljuk az okát, és orvosolni tudjuk" Lehet, hogy egy két búza fel lenne rajta háborodva, sőt biztos, de akkor kérdezem én: KI NEM FOGAD EL KIT? Nehogymár a beteg fikázza az egészségest!Marhára nem érdekelne, ha nem az utcán hírdetnék, hogy nekik mennyire jó, és nem nevelnének divatbúzákat, hanem otthon egyedül a hálószobájában. Elhiszed, hogy nem mennék megkeresni egyet sem, hogy mocskos aberrált, úgy ba*zatná magát seggbe, ahogy akarja. De külön dolog betegnek lenni, meg betegséget jó dolognak feltüntetve propagandizálni! 12:54
EDDIG OLVASTAM EZT A TOPICOT és nem tovább.Egyetértek EZZEL a hozzászólóval.Nevetséges és egyben neoliberális is hogy az egészséges igazodjon a beteghez,a többség a kisebbséghez!
Nem értem miért kell minden nap a buz ikról propagálni???!!!Miért kell eröltetni és a pénzemből több száz rohamrendőrrel védeni a melegsüti felvonulást??????????Kilóg a fenekünk a nadrágból,mi pedig súlyos vagyonokat pazarolunk el arra a pár szenzitív lelkü k.csögre.Jobban örülnék ha azt a pénzt a többi "egészségesre" költenék.Amúgy engem sem zavarnának még ennyire sem,ha nem lennének erőszakosak hogy márpedig ők az utcán akarnak homoszexuális játszani és mindenki őket nézze.
Mit mondasz a gyerekednek majd amikor két férfi csókolózik az utcán?????
De ha már gyerektéma...ami igazán vérlázító,az az amikor 2 férfi gyereket fogad örökbe.Na az igazán beteg és undorító....
Nem is folytatom,minek....
Kedves utolsó! (és a hozzá hasonlók)
Én nem a homoszexualitásról való véleményekre, mint jelenség vagyok kíváncsi. Hanem a kérdésemre szeretnék választ kapni.
Minek pazarlod az időd - és vele az enyémet -, hogy a zagyvaságaidat leírd? Mert nem erre vagyok kíváncsi. Ha arra lettem volna, másképp tettem volna fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!