Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgoztad fel gyermeked...

Hogyan dolgoztad fel gyermeked, rokonod, barátod homoszexualitását?

Figyelt kérdés
Értelemszerűen olyanok válaszára vagyok kíváncsi, akinek ebben van tapasztalata.
2010. aug. 14. 12:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%
12:54 es kb 16 éves,ne akadjatok ki rajta.
2010. aug. 14. 14:46
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a legjobb barátnőim közül 2 biszexuális, 1 leszbikus, és van még 1 leszbikus ismerősöm. Kicsit furcsa, így belegondolva, hogy a társaságban majdnem én vagyok egyedül hetero, és sokáig féltek is bevallani nekem (és jó ideig ők sem tudták egymásról). Én örültem, hogy bevallották, mert nyilván nagyon rossz érzés lehetett nekik titkolózni. Egyébként én teljes mértékben elfogadom, és nem hinném, hogy ez valamiféle "aberráció", teljesen normálisnak tekintem, és örülök, ha így boldogok! Azóta már mindegyikőjük párjával találkoztam, és boldognak tűnnek együtt, ennél fontosabb szerintem nincs egy barát számára. 21/L
2010. aug. 14. 14:49
 13/25 anonim ***** válasza:
20%
Elküldtem a hapijához lakni és szültem egy normális gyereket.
2010. aug. 14. 15:10
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem nagyon kellett feldolgoznom, mert igazából már régóta sejtettem. Azért kicsit csodálkoztam, de hamar napirendre tértem a dolog fölött. Ja, amúgy egy rokonomról van szó.
2010. aug. 14. 15:59
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem homoszexualitás, de biszex a legjobb barátnőm. Semmi nem változott az égvilágon, mivel mi jóformán testvérként nőttünk fel, kicsit voltunk, amikor szabályosan le lettünk ültetve játszani. :) Nem néz rám nőként, tényleg olyan, mintha a testvérem lenne. És nem, nem ítélem el miatta.

Mondjuk engem azért nem sokkolnak az ilyen események, mert a társaságban sok a homoszexuális, leginkább fiúk.

2010. aug. 14. 16:31
 16/25 anonim ***** válasza:
6%
A homokosság genetikai zűrzavar, korcsosulás, betegség, amit mindenki éljenez, mindenki felkarol, mert ő nem tehet róla stb.. Nem, de hírdetni tudja, hogy neki mennyire jó, hogy fiú fiúval stb... Aztán egyre több a divatbúza, a búzák 30%-a nem betegség miatt az, hanem mert ez lett a divat! És pont az ilyenek miatt! "El kell fogadni, együtt kell vele élni" Nem lene jobb: "Gőzerővel dolgozunk, hogy megtaláljuk az okát, és orvosolni tudjuk" Lehet, hogy egy két búza fel lenne rajta háborodva, sőt biztos, de akkor kérdezem én: KI NEM FOGAD EL KIT? Nehogymár a beteg fikázza az egészségest!Márhára nem érdekelne, ha nem az utcán hírdetnék, hogy nekik mennyire jó, és nem nevelnének divatbúzákat, hanem otthon egyedül a hálószobájában. Elhiszeed, hogy nem mennék megkeresni egyet sem, hogy mocskos aberrált, úgy ba*zatná magát seggbe, ahogy akarja. De külön dolog betegnek lenni, meg betegséget jó dolognak feltüntetve propagandizálni! 12:54
2010. aug. 15. 16:54
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy genetikai elváltozás, nem egyenlő azzal, hogy BETEGSÉG! Az állatvilágban is jelen van, és ha nem lenne természetes, már rég kiszelektálódott volna (ugyanis a felesleges elváltozások bizony kiszelektálódnak). A homoszexualitás nem árt senkinek, 2 fél kölcsönös beleegyezésén alapul a kapcsolat, innentől a saját dolguk eldönteni, mit csinálnak egymással.

Azzal meg ne jöjjön senki, hogy hátrányosak az emberiséget tekintve, mert nem hoznak létre utódokat, mivel rengeteg hetero pár sem szeretne szaporodni.

Ilyen hülyeségek helyett, hogy gyógyítsuk a homoszexualitást, nyugodtan lehetne az egyéb szexuális orientációjú problémákon rágódni, pl. hogy lehetne gyógyítani a pedofíliát, a szadizmust...

2010. aug. 15. 17:09
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Akkor a pedofíliát, szadizmust minek akarod kigyógyítani? A természet már kiszelektálta volna!
2010. aug. 15. 17:32
 19/25 anonim ***** válasza:
De ha már itt tartunk.. olvass vissza egy kicsit, mondtam valamit, de, ha jól tudom, nem bántottam meg vele senkit, innen, de egyből mindenki engem szíd, hogy így meg úgy meg amúgy, el kell fogadni. Egy szóval nem mondtam, hogy valakit is bántanék, tehát, csak egy véleményt mondtam, illetve egy esetet, ami, ugyancsak rám tartozna a fiammal, ha lenne, ehelyett mindenki ba**ogat érte, aztán utána megint mormoljátok, hogy márpedig, ezt el kell fogadni, stb... Nekem az a normális, hogy nem fogadom el a másságot, nektek az, hogy nem fogadjátok el azt, aki nem fogadja el a másságot, és ezért egyből leszídjátok, lehülyézitek, szánalmas stb.. Pedig, ti is ugyan azt szajkózzátok amit én, csak én a saját elveim mellet, és ti is a saját elveitek mellett... Msot akkor ennyi erővel verd magad szájba, vagy nézz a tükörbe, és mond, hogy mekkora egy sz*r alak vagy. Persze, most gondolom az a rész következik, hogy te azért szídsz engem, mert én szídok másokat, de ettől még mind a kettő szídás marad, annyi különbséggel, hogy nem én kezdtem másokat szídni, stb.. hanem a "normális, modernd liberálisok" stb..
2010. aug. 15. 17:40
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
ha szerinted van pedofilia, szadizmus az állatvilágban, meg a többi emberre jellemző szexuális aberráció, akkor gratulálok. Azok betegségek. A homoszexualitás nem. Ha meg kitagadnád a fiad, az a te dolgod, bár én nem tudom felfogni; attól, hogy a saját nemét szereti, nem a te véred, nem a te nevelésed, nem az, akit szerettél éveken át? Bár lehet, hogy jobban jár az összes ilyen, ha kitagadják, minthogy egy ilyen szülő alaptalan gyűlöletét elviselje, holott nem tett semmi rosszat, csak éppen más... mindenesetre azt hiszem, a kérdező nem erre kíváncsi, úgyhogy én ezt be is fejeztem ezzel.
2010. aug. 15. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!