Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok, nagyon szeretn...

13 éves vagyok, nagyon szeretnék fültágítót de nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim, mit tegyek?

Figyelt kérdés
13/f Volt már ilyen veletek, elmennék megcsináltatni de titokban a haverokkal..
2010. aug. 13. 21:35
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Petra én egy szóval nem mondtam h induljon tágíttatni, hanem h egyrészt evvel nem fogjátok elrettenteni, másrészt kb a szalonok 90%ában megcsinálják neki. de ő nem is a fültágítóról kért véleményt tehát se pro se kontra nem érvelek. nekem tetszik de én magam se csináltattam egyelőre. fentebb írtam a konkrét válaszom, ha akar vmit mindenképp akkor vmi kevésbé látványos ékszer jobb lenne most.
2010. aug. 14. 00:03
 42/50 anonim ***** válasza:
76%
babám, a fültágító iszonyat ronda.. és ne legyél olyan pofátlan, hogy a szüleid tudta nélkül elmész csináltatni. hidd el, jobban jársz.
2010. aug. 14. 09:07
 43/50 anonim ***** válasza:
96%
nem fogják megcsinálni, ha meg mégis akkor a szüleid mehetnek majd oda balhézni...
2010. aug. 14. 12:00
 44/50 anonim ***** válasza:
96%
ha csak 13 éves vagy szülői beleegyezéssel csinálhatod meg!
2010. aug. 14. 12:14
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha már v.mi extrát akarsz mahadon, akkor inkáb tetkó. A fültágítás eredményét soha az életben nem tudják normálisan eltávolítani. 30 évesen gáz leszel logó füllel, haver.
2010. aug. 14. 16:26
 46/50 anonim ***** válasza:
Figyelj, nagyon nagyon nagyon undorító és nem az a kérdés, hogy 30 évesen hanem 60 évesen fogsz röhejesen kinézni, minimum kiröhögnélek, az meg ugye illetlenség... amugy valakinek jól áll, de ne csinálj, mert szerintem is undorító!
2010. aug. 14. 18:58
 47/50 anonim válasza:
51%

Szerintem csinálj ha neked ez tetszik. A kicsi fültágítók szerintem szépek/jók. A nagyok már tényleg gusztustalanok. Szerintem az ideális az a 6mm. Énis most kezdtem el tágítani, de én otthon, saját magamnak. Most fogpiszkáló van bent.

Meg ha megunod akkor max. kiveszed és ha 10mm alatt van akkor összeforr. Ennyi.

Ésmiaz h inkább tetkó? A tágító nyomait még mindig könnyebben el lehet tüntetni mint a tetkóét.

2012. szept. 20. 22:33
 48/50 Mercer válasza:
Mível ezt a kérdést kb két éve tedted fel feltételezem,hogy már megcsináltad.Ha igen akkor magaddal csesztél ki.Amúgy a tetkókkal nem lenne semmi baj,nekem is lesz pár.De én elítélem ezeket a fűltágítós barmokat!Na mindegy te tested.
2012. okt. 4. 22:06
 49/50 anonim válasza:
most úgy őszintén. a fültágítónak mi értelme van????? a fültágító nagyon undoriító szerintem.. legalább ilyen fiatalon ne rontsd el a füled ilyen baromsággal. saját tapasztalatomból mondom. egyik ismerősöm is fültágítót visel, és mindenki utálja az undorító füle miatt
2013. márc. 24. 20:49
 50/50 anonim ***** válasza:

"És mi az h inkább tetkó? A tágító nyomait még mindig könnyebben el lehet tüntetni mint a tetkóét."

Szerinted a ruha alatti tetkó, vagy a fültágító a láthatóbb? -.-

2013. márc. 24. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!