Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok, nagyon szeretn...

13 éves vagyok, nagyon szeretnék fültágítót de nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim, mit tegyek?

Figyelt kérdés
13/f Volt már ilyen veletek, elmennék megcsináltatni de titokban a haverokkal..
2010. aug. 13. 21:35
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

igen és cigit és piát sem adnak ám ki 18éven alulinak...

a kérdésre: nekem bejön ugyan, de eddig nem mertem, félek h megbánom. van pár piercingem meg elég sok tetkóm, de a piercinget kiveszem a tetkót ruhával takarom ha elég volt, de fülvédőben nem akarok járni ökökre ezért még átgondolom. van piercing amit nem vágnak le a szülők. 15évesen nekem kb mindenhol volt ahol nem vehették észre. szóval kezdd ezekkel ha amúgy lefejeznének érte.

23/L

2010. aug. 13. 22:45
 32/50 anonim ***** válasza:

Valaki magyarázza már el MIRE JÓ az az ízléstelen, undorító fültágító???????????????????

De most már tényleg kérek választ. Merthogy még az ízléses szót sem lehet mondani rá. Se azt, hogy jól néz ki!!

Idétlen, baromság! MIre jó könyörgöm mondja már meg valaki?Az a jó benne , hogy szétb.sszák a füled??Vagy mi?

o.O

13 évesen? Még 15 évesen sem engedném meg a lányomnak. Főleg nem azt, hogy így elb.ssza a fülét!!! -.-"

Pedig még csak 18 éves vagyok. De esküszöm, nem tudom mire jó ez , hogy egymást kell utánozni!

Tudod mit, szerintem beszéld meg a szüleiddel! Ha azt mondják nem, törődj bele! Csak NEKED akarnak jót!

2010. aug. 13. 22:47
 33/50 anonim ***** válasza:
Bocs elírtam, nem lányomnak , fiúmnak*
2010. aug. 13. 22:48
 34/50 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is rohadtul ronda, pedig csak 15 éves vagyok.
2010. aug. 13. 22:54
 35/50 anonim ***** válasza:
76%

1. Ha nem tudod, mit szólnak a szüleid, akkor kérdezd meg tőlük. Vagy ennyire azért nem vagy vagány?

2. 13 évesnek aki megcsinálja, az eléggé felelőtlen, olyan helyen én semmit nem csináltatnék, ahol kiskorúnak/gyereknek csak úgy lazán fültágítást csinálnak.

3. Ez nem úgy megy, hogy elmegyek egy délután és ki is van tágítva a fülem, ezt folyamatosan tágítani kell.

4. Lehet, hogy ez neked most, ennyi idősen tetszik, de egyszer te is leszel még álláskereső, és nem biztos, hogy a leendő munkaadóidnak ez annyira tetszeni fog, sőt, pár év múlva majd talán az éppen kiszemelt lánynak sem biztos, hogy bejön. És egy bizonyos méret után nem fog összeforrni, elég gázul fog kinézni.

5. Nem tudod titokban megcsináltatni, mert utána úgyis észreveszik, és kiszedetik veled, plusz én a szüleid helyében azt is feljelenteném, aki csinálta.

6. Ha csak a haverjaiddal mersz elmenni megcsináltatni, akkor még nagyon gyerek vagy te az ilyesmihez (amúgy is, már csak a korodból adódóan, de így meg főleg).

2010. aug. 13. 22:57
 36/50 anonim ***** válasza:
68%

csak jó tanácsként: a csajok egyáltalán nem szeretik a fültágítót. nekem legalábbis nagyon visszataszító...:S bár nem szeretnék beleszólni, de szerintem ne csináltass, inkább lövess 1 fülbevalót és sokkal népszerűbb leszel a lányok körében, mint a tágesszel... de persze azt is csak akkor csináltass, ha bejön neked!:)

17L

2010. aug. 13. 22:59
 37/50 anonim ***** válasza:
53%

gondolom a srác enyhén extravagánsabb/alternatívabb lehet, ha bejön neki a tágesz, végülis nem mondhatni, h sokaknak tetszik. feltételezem, h akkor egy hasonló fajta lányt szeretne és nem dr szöszit akinek tényleg nem jönne be.

és én jártam rengeteg szalonban, barátokat is kísértem meg magamért is, többek közt 3 bp-i bevásárlóközpontban is, egyik helyen se kérdeztek meg minket, nyilvánvalóan 14-15éves lányokat h mit akarunk igazából.

23/L

2010. aug. 13. 23:04
 38/50 anonim ***** válasza:
95%
Ezt nem rosszbol mondom, de 13 evesen massal foglalkozz, ne a fultagitassal. Majd ha nagykoru leszel, es tenyleg ezt akarod, csinald, de addig ne tedd tonkre a tested, mert lehet, hogy kesobb megbanod es 5 ev mulva sirni fogsz a regi hulyeseged miatt, ha meglatod magad a tukorben.
2010. aug. 13. 23:14
 39/50 anonim ***** válasza:

Sokan kérdezik, mire jó. Hát azért nem kell ennyire felháborodni, hogy milyen undorító már stb. Mindenkinek más tetszik. Nekem van fültágítóm, ahogy írtam fentébb, 8mm-es, szolid. Nekem ez tetszik! De nem tetszik pl a raszta haj. Nem lehet normálisan rendbe tartani, nem lehet normálisan hajat mosni, szerintem csúnya. De sose szidtam azt akinek van, hát neki az tetszik, istenem, nem vagyunk egyformák.

A tetkók sem tetszenek! Azt nem tudod leszedni magadról. Én meg kiveszem a 8mm-es tágítómat és 2 hónap múlva már a sima, egyszerü, bolti fülbevaló megy bele. Ennek nincs nyoma, mert nem nagy. Tetszik, hóbort, ha megunom, férjhez megyek, stb, kiveszem és helló.

De 13 évesnek nem való, ez tény!

23L

2010. aug. 13. 23:31
 40/50 anonim ***** válasza:
68%
23:04-es, szerinted egy 13 évesnek olyan véglegesen kialakult ízlése van, hogy ez már nem is fog változni huszonéves korára? Ezt senki nem garantálhatja.
2010. aug. 13. 23:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!