Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok, nagyon szeretn...

13 éves vagyok, nagyon szeretnék fültágítót de nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim, mit tegyek?

Figyelt kérdés
13/f Volt már ilyen veletek, elmennék megcsináltatni de titokban a haverokkal..
2010. aug. 13. 21:35
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
52%
Figyu , nekem 13 évesen alig engedtek meg egy szolidabb piercinget , igaz , megkaptam tesómtól . Fültágítót én is szeretnék , viszont nem 13(!) évesen ... majd olyan 16-17 éves korban ... ha nem engedik , akkor majd 18 éves koromban ... tesóm is így volt a tetkóval . És a kicsi fültágító sztem tök jól néz ki ... a nagy az már tényleg undorító
2010. aug. 13. 21:49
 12/50 anonim ***** válasza:
39%
5 mm után már nem fog összeforrni a fültágesz
2010. aug. 13. 21:56
 13/50 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem meg kicsit homis fiúknak a fülbevaló, és egyebek. Várj még vele.
2010. aug. 13. 22:04
 14/50 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon homok dolog, de úgyse mi döntjük el itt.
2010. aug. 13. 22:05
 15/50 anonim ***** válasza:
80%

MIÉRT is szeretnél annyira fültágítót? Hidd el, a legtöbb embernek nem tetszik. És nagyon fiatal vagy még, pár év múlva szerintem megbánnád.

Titokban meg nem érdemes megcsináltatni, mert ha a szüleid azt mondták, hogy nem, akkor ha hazamész vele, akkor is mondhatják, hogy szedd ki.

Ráérsz még, meg nem is szép!

2010. aug. 13. 22:07
 16/50 anonim ***** válasza:
Fúj, undorító a fültágító :D Amúgy én veled egykorú vagyok, és lány, szóval nem hinném, hogy a lányoknak így fogsz majd bejönni :)
2010. aug. 13. 22:09
 17/50 anonim ***** válasza:
72%

Előszöris olyan nincs, hogy titokban mész el megcsináltatni: ez egy hosszú folyamat, nem úgy van hogy elmész és megcsinálják és ott van. Hacsak nem szétvágják a fület, de azt ritkán csinálják, neked meg a korod miatt sehol, senki nem fogja megcsinálni.

Aki írta, hogy 5mm felett nem megy vissza, butaságot írt. 10 mm alatt mindenképpen visszamegy, afelett meg már adottság kérdése is, egy ismerősömnek 15ről visszament simán 2-3asra, persze idő kellett rá.

Kérdező gondold meg jól, szerintem nem vagy még abban a korban hogy ilyet megtehess magaddal. A szüleid tuti nem engednék, ha meg elkezdenéd, észrevennék. És nehogy azt hidd hogy hű de milyen jópofa is ezt megcsinálni. Én januárban kezdtem el tágítani és múlt hónapra lettem készen (azaz 7 hónap kellett hogy kész legyek vele) 8mm-es végleges méret, és a legnagyobb körültekintés mellett is fáj, vérzik, begyullad, nehezen gyógyul. És persze édesanyám is szívja a vérem miatta. Szóval szerintem ne csináld. Még ne :)

23L

2010. aug. 13. 22:13
 18/50 anonim ***** válasza:
97%

Jajj, csak azért mert divat ne csintáltass. Hidd el, megfogod bánni. Főleg, hogy kisfiú vagy még. És hogyan gondoltad., hogy elmész titokban? Ki fizeti?

Szerintem tegyél le erről. :))

2010. aug. 13. 22:13
 19/50 anonim ***** válasza:
92%
13 évesen ne akarj még ilyesmit...
2010. aug. 13. 22:15
 20/50 anonim válasza:
inkább ha idősseb leszel csináltass egy fasza tattot!!!
2010. aug. 13. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!