13 éves vagyok, nagyon szeretnék fültágítót de nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim, mit tegyek?
Figyelt kérdés
13/f Volt már ilyen veletek, elmennék megcsináltatni de titokban a haverokkal..2010. aug. 13. 21:35
21/50 anonim válasza:
Különben is ennyi idősen nem kéne még szülői beleegyezés is???????????????? :D
23/50 anonim válasza:
kitérdekel ki mit szól? :D
lényeg hogy neked tetszen :P
nekemis van :)
szüleid majd lehiggadnak
24/50 anonim válasza:
Szerintem gusztustalan még egy felnőttön is, 13 évesen meg elvileg nem is csináltathatsz szülői beleegyezés nélkül.
25/50 anonim válasza:
Mi a francnak akarsz te olyat? Udorító egy dolog...És minek 13 évesen? hogy aztán ha 18 éves leszel, akkor már átmenjen rajta egy doboz sör? Fúúúj...
26/50 anonim válasza:
Amúgy milyen tanuló vagy?
Vagy mér végeztél a sulival?
27/50 anonim válasza:
Szerintem szülői engedéllyel is csak 14 évesen lehet. piercingnél és tetkónál is így van.
28/50 anonim válasza:
ÚRISTEN!! Komolyan sose értettem valaki magyarázza el hogy mi a jó a fültágítóba????? A baráti körömben is van egy srác neki is van de ő se tudja elmondani mi a jó benne! Már nem tudják mit találjanak ki.... Piercing tetko ok. de EZ?? 20L
29/50 anonim válasza:
13 évesen ez a legfontosabb az életedben? Gratulálok! Hü..e, kis fas. vagy!
30/50 anonim válasza:
szerintem undorító. szomszédban van egy 16 éves lány, akinek van fültágítója (az ő fülében láttam ezt élőben) és hát iszonyat gusztustalan. :S szerintem szánalmas, ha ezzel akarsz menő lenni.
egyébként meg beleakad valamibe és akkor az egész fülcimpádat kitépi. nekem a fültágítóról mindig ez jut eszembe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!