Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek a csaladja nem tud...

Akiknek a csaladja nem tud segiteni lakas/haz vasarlasban, hogy lesz egyszer sajatotok?Kulfold? Hitel?

Figyelt kérdés

Csak kivancsi vagyok.

En nagyon szerencses vagyok, huszonevesen anyukam segitsege altal rendelkezek egy sajat kis hazzal, egy telken veluk, de megis sajat, hamarosan bekoltozok.

Jelenleg alberletben lakok, ez kb minden penzt elvisz. Fogalmam sincs, hogy lenne valaha is sajat lakreszem, ha nem kapnek segitseget. Pedig csak egy gyerekem van, diplomas ferjem, mindketten beszelunk mas nyelvet stb. De megis lehetetlen lenne egy akarcsak kis lakasra is osszesporolni itthon, onerore is sok evre lenne szukseg.

A jelenlegi szembeszomszedaim 2 idos neni, es ok is alberletben laknak, ez olyan szomoru...

2020. dec. 31. 17:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Csak szólok, mert látom nem igazan sikerul felfogni, hogy többen is valaszolnak neked; aki azt írta, sosem ment el a jövedeleme 40%-a albérletre még véletlenül sem azonos a másik valaszadoval, aki külföldön dolgozott. 😙

2021. jan. 2. 07:00
 62/64 A kérdező kommentje:

Akkor miert valaszol arra a kerdesre, amit a 40%osnak teszek fel?

Amugy normalisan nem tudod leirni? Mit kell flegmazgatnod?😀

2021. jan. 2. 12:52
 63/64 anonim ***** válasza:
Mondjuk mert én vagyok a 40%-os, te nagyon okos.
2021. jan. 2. 12:55
 64/64 A kérdező kommentje:

Azert valaszol a masik a neked feltett kerdesre?😂

Meg te is mar elkoszontel, hogy te nem irsz mar, akkor meg honnan kene tudnom. Hogy megis irogatsz?

2021. jan. 2. 14:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!