Akiknek a csaladja nem tud segiteni lakas/haz vasarlasban, hogy lesz egyszer sajatotok?Kulfold? Hitel?
Csak kivancsi vagyok.
En nagyon szerencses vagyok, huszonevesen anyukam segitsege altal rendelkezek egy sajat kis hazzal, egy telken veluk, de megis sajat, hamarosan bekoltozok.
Jelenleg alberletben lakok, ez kb minden penzt elvisz. Fogalmam sincs, hogy lenne valaha is sajat lakreszem, ha nem kapnek segitseget. Pedig csak egy gyerekem van, diplomas ferjem, mindketten beszelunk mas nyelvet stb. De megis lehetetlen lenne egy akarcsak kis lakasra is osszesporolni itthon, onerore is sok evre lenne szukseg.
A jelenlegi szembeszomszedaim 2 idos neni, es ok is alberletben laknak, ez olyan szomoru...
Amúgy nem tudom, mi ez a mániád, hogy mindenki irigy rád, gondolom ezzel nyugtatod magad ;)
Nekem van 30 évesen hitelmentes házam, még a gyerekeimnek is megtakarítása, nem azt mondom nekik, hogy lakhatnak majd sokadmagukkal a padláson, igaz, én előbb teremtettem még a körülményeket és utána szültem, mint felelős szülő, nem fordítva;)
Mekkora egy troll vagy te 51-es :D igen, nyilván a semmire szülés és a "vettem 5 lakást a három hónapos gyerekemnek" között semmilyen átmenet nincs :D
aztán majd ne csodálkozz ha az elkényeztetett kölyköd még 30 előtt beadja magának az aranylövést mert már semmilyen célja nem maradt az életben mert mindent a segge alá tettél már 10 évesen.
50 Uncsi vagy kis irigy, nagyon😀
51 Mese habbal😂
52
Ne vitazz vele annyit hazudik, hogy az valami hihetetlen.😀
Gondolod 30 evesen vett egy hazat mar ugy, hogy kozbe ugye szult is minimum keszer mert gyerekekrol beszel nem gyerekrol, tehat eveket otthon volt, de meg felre is rakott nekik.
Nyilvan te is rajottel, hogy valoszinuleg egy 1 szobas kis albiban laknak szegenyek.😢
Hitel: havi 62e forintot fizetunk, 15 ev mulva sajat lesz a haz
Alberlet: havi 100e, 15 ev mulva meg raebredsz, hogy kidobtal 15 millio forintot a semmire
Na melyik a jobb?
56
Ha nekem szol a kerdes, persze, hogy a hitel a jobb!:)
57
Dehogy felvagok, de akik rosszindulatuak arra mit irjak? Ha tudsz olvasni, akar hitel akar sajat haz, akar alberlet, mindenkinek gratulaltam, hogy tok ugyesek, de akik ok nelkul rosszindulatuan leszolnak, ha nem irigysegbol teszik, akkor megis miert? Persze, hohy nem hagyom magam azoknak akik kobunkok.😀
58
Igen, az orokseg a masik megoldas, ami sokakon ‘segit’ remelem eleg lesz neked arra, hogy meg tudd valositani amit szeretnel!:)
59
Jaa, kulfold. Akkor meg vegkepp nem ertem, hogy minek irtad, hogy sose ment el 40%od, hogy tudsz osszehasonlitani egy magyar, es egy kulfoldi fizetest?😅 Mert annyira irogattad, hogy menjek vissza dolgozni, akkor tobb penzem lesz, mintha neked is igy lett volna penzed. Dehat ezek szerint nyilvan nem, amit kint 10 ev alatt sporolsz ossze, az itthon 25. Nem is ertem😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!