Akiknek a csaladja nem tud segiteni lakas/haz vasarlasban, hogy lesz egyszer sajatotok?Kulfold? Hitel?
Csak kivancsi vagyok.
En nagyon szerencses vagyok, huszonevesen anyukam segitsege altal rendelkezek egy sajat kis hazzal, egy telken veluk, de megis sajat, hamarosan bekoltozok.
Jelenleg alberletben lakok, ez kb minden penzt elvisz. Fogalmam sincs, hogy lenne valaha is sajat lakreszem, ha nem kapnek segitseget. Pedig csak egy gyerekem van, diplomas ferjem, mindketten beszelunk mas nyelvet stb. De megis lehetetlen lenne egy akarcsak kis lakasra is osszesporolni itthon, onerore is sok evre lenne szukseg.
A jelenlegi szembeszomszedaim 2 idos neni, es ok is alberletben laknak, ez olyan szomoru...
"1
A baba elott en is dolgoztam mar jo par eve, megis az alberlet elveszi a kettonk jovedelme 40%-at kb. Igy nehez sporolni. Pont ezert voltam kivancsi sajat tapasztalatokra, nem egy E/3-as velemenyre."
Értem. Nos, akkor a tapasztalatom: dolgoztam, spóroltam, hitelt vettem fel.
A baba 6 hónaposan már mehet bölcsibe és akkor te vissza mész dolgozni és máris több a jövedelem.
31
Dehogy adom bolcsibe, 3 eves koraig itthon leszek vele.❤️
Meg mint irtam, mivel hamarosan bekoltozok a kis hazamba, nem letszukseglet a tobb jovedelem jelenleg szerencsere
Dragam, nem sirtam, tenyt kozoltem.
Ne legyel rosszindulatu,csak azert mert valaki szerencsesebb kicsit mint te. Eze nevetseges lenne😊
Tudom, itt mindenkinek 400 a nettoja!:)
Hat, csak azt hittem azert a buta oknal fogva vagy rosszindulatu mert ugy erzed valaki szerencsesebb nalad. Ha nem ezert, akkor nem tudom miert.:)
De koszonom, inkabb elnek 3 evig nem tul jol a GYEDbol, mint egy 6 honapos anyatejes babat bolcsibe dobnek. Gondolom nincs gyereked.:)
Hát azért ezt fogtuk még, kedves 39-es, mert az átlagember számára a 20 még 30 millió forint közti különbség nem "pár év" spórolás jelent, és még külföldi melóval is kemény két embernek összeszedni 30 milliót.
Tudom, mert mi is ezt csináltuk. És 30 millióból Debrecen 30-40 km-es körzetében sajnos még mindig csak olyan házat veszel, amire rá kell fordítani további pár milliót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!