Anyám titokban hozzá ment egy arab férfihoz. Tehetünk érte valamit még?
Kérdező, először is nagyon sajnálom hogy ilyet kellet átélned.
De amit tudsz tenni az sajnos a nagy büdös semmi. Ennyiben igazuk van az előttem szólóknak. Az meg hogy közöd nincs hozzá részben igaz, réészben nem, mert nyom rád egy rohadt nagy bélyeget.
A kapcsolatot mindenképpen csökkentsd a nullára. NE engedj az érzelmi zsarolásnak. Sír mert szerelmes, és ti ezt nem értitek? Akkor a jó krva.... Nehogymár, komolyan. Hány éves az a nő? 16? Ja, nem. Akkor mond meg neki hogy emberelje meg magát, mert vicc amit csinál. Azután pedig rá kell vágni az ajtót, és jó messzire költözni. Ez szánalmas.
(Ha a helyedben lennék, első dolgom lenne minden kapcsolatot megszűntetni anyámmal, olyan helyre költöznék amiről nem tud, számot cserélnék, plusz még le is tagadnám. Utálom ha hazudnak nekem. De ez én vagyok....)
30!
Elfogadom, hogy te így látod.
Nem fogadom el, ha drogos a gyerekem. A torv3ny se fogadja el, ergo jogom van tenni ellene. Nem azért, mert a gyerekem, hanem azért, mert drogos.
Elfogadom, higy szerinted a Föld lapos. Vadidegen vagy, marhára nem érdekel mit gondolsz, elfogadom, higy huyle vagy.
Nem fogadom el, ha szerinted a kértemben kell xarni. Magánterulet, feljelentelek érte, a törvény mellettem áll.
Az, hogy ki kivel dug, kivel házasodik, mindenki magánügye és azt csak elfogadni lehet. Ennyi,
29!
Nem a helyzetet kell szeretni, hanem a szülőt. Lehet, itt félreérthető voltam. Ha segítséget kér, akkor meg kell adni.
Nem írtam olyat, hogy a valódi bántalmazó kapcsolatokban élők megerdemelnek, amit kapnak. De itt van ám egy nagy különbség. Ha Kati Pistivel el, és nincs hova mennie, vagy nem tud, mert Pisti figyeli minden lépését, az köszönő viszonyban nincs azzal, amikor a Kérdez ő anyja évente x alkalommal felül a gépre és kirepül a pasijához, hogy jól megverjék. Kati szerencsétlen áldozat, a kérdező anyja meg -bocsi- hulye, vagy simán mazochista.
"apám mindig is csúnyán beszélt vele"
Ezért elmenekült egy olyan arab pasashoz aki elszedi a pénzét és kétnaponta megveri.
Ki érti a nőket??!
#9-es Te nagyon okos vagy.
Nem is tudom ezzel a nagy bölcsességel ami neked van, miért a "GYIK"-en pazarolod el a tehetségedet. Simán nyithatnál egy tanácsadó vagy család segítő irodát. Óriásit kasszálnál belőle!!!
Előző vagyok.
Csak hogy jól értem -e amit írtál (mármint a #9-es)
"Azt csinál amit akar..."
"Hagyjátok békén, nektek tulajdonképpen semmi közötök az ő életéhez"
Tehát ha jól értem: ha valaki le akar ugrani egy szakadék széléről, akkor a családja hagyja békén mert az illető felnőtt ember és azt csinál amit akar??? Vagy esetleg ha egy bankrabló túszokat ejt akkor nem is kell túsztárgyaló ,hiszen a bankrabló felnőtt ember így azt csinál amit akar?? Ha lelő mondjuk 10-ember az Ő baja ha jól értem hiszen felnőtt ember? Elnézést a szélsőséges példáért , de ilyen baromságot hogy lehet írni? Hány éves lehetsz aki ezt írtad? 8? 9?. Több nem hiszem. Azért is elnézést kérek ha valaki már szintén beírt hasonlót mint most én, de a 9-es válaszon annyira felb@sztam az agyam hogy nem bírtam tovább olvasni.
#36-37
Mindenki azt csinál az életével amit akar, amíg nem hátráltat másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!