Mit szólnátok hozzá ha anyósotok megszervezné hogy titokban a párotok és annak az exe találkozzanak nála úgy hogy a kislányunk is elviszi a párom?
Figyelt kérdés
Tehát mintha ők lennének egy család. Én meg mint anya semmiről nem is tudnék. Mintha én kilennék seperve.
Ezt a párom exe szervezte meg.
2019. aug. 20. 12:32
1/29 A kérdező kommentje:
A párom exe és az anyósom. Még azt is megszervezték hogy csak párommal kettesben találkozzanak. Odaszólt hogy most eljöhetne a fiad hozzám.
2019. aug. 20. 12:33
2/29 anonim válasza:
kislányod majd szépen elmeséli, hogy s mint történt ez
3/29 anonim válasza:
Nem az anyosommal beszelnem ezt meg, mert az egy dolog, hogy az anyos mit akar es mit szervez.
Inkabb a ferjemtol kerdeznem meg, hogy mi ezzel a celja, ha o is aktiv reszese ennek a talalkozonak.
4/29 anonim válasza:
párod belement magától? normális ember nem megy ilyenbe bele még az annya noszogatására sem. lekellene állítania az annyát ( anyósod ) ha párod nem akar menni. ha meg menni akar menjen, de én a helyedbe elmennék mire hazaér és a gyereket is vinném magammal.
5/29 anonim válasza:
Milyen jó, hogy anyósom nem ilyen.
Megkérdezném mindkettőty hogy megis mi ez?
6/29 A kérdező kommentje:
Kislányom meg csak 1 eves.
2019. aug. 20. 12:45
7/29 A kérdező kommentje:
Nem tudhatom biztosra hogy ez a kis qrva az exe csak a szart akarja kavarni és valotlansagokat állít hogy állítólag találkozott a párommal vagy igaz e ugyanis ezt és a többi feltételezest az anyósom telefonján találtam meg az smsek közt.
Szóval anyosomnak is csak hazudna?
2019. aug. 20. 12:47
8/29 A kérdező kommentje:
Már a legeldj óta hogy gyereket vártam az ex rairt anyósomra hogy szegény fia csapdába lett csalva..
2019. aug. 20. 12:53
9/29 anonim válasza:
Itt a "pároddal" van a legnagyobb gond!
10/29 anonim válasza:
Mennyivel qrvább, mint te?
Ne turkálj más telefonjába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!