Mit szólnátok hozzá ha anyósotok megszervezné hogy titokban a párotok és annak az exe találkozzanak nála úgy hogy a kislányunk is elviszi a párom?
Tehát mintha ők lennének egy család. Én meg mint anya semmiről nem is tudnék. Mintha én kilennék seperve.
Ezt a párom exe szervezte meg.
A Mounika só-ba jelentkeztél már?
Le qvázod a lányt, holott a férjed a bűnös. Tudod, aki nem akar, az nem megy el mással. Meg nem a lány tartozik neked hűséggel, úgyhogy számonkérni valód a férjedtől van. Azt meg honnan tudja kivel ismerkedsz, mindent elpofázol neki. Jajj, szerintem nagyon putrisok vagytok..
A nő azért egy rosszeletu mert utolsó ciganyemberekkel vegigment rajta a fél város és az exparom is szarrá csalta.. Moseg hogy látta mi családot alapitunk a párommal nagy sajnalkozva próbálta visszakaparintani.
Az ilyen nekem minősithetetlen.
Olvastam annó a kérdèsedet. Azt hiszem fotókat is tettél fel akkor az üzenetekről.
Lépj tovább! Ha úgyis szakítottatok, akkor már tök mindegy mi volt akkor.
Szar lehet már ha párod van.
Párja a büdös zokninak van, meg az állatoknak (ezért is mondják hogy párosodnak) és a Mónika shown szocializálódott....vég lényeknek.
Az EMBEREKnek. Férjük van, vagy feleségük, vagy menyasszonyuk, vőlegényük, élettársuk, szerelmük. Ettől különben az állatoknál. Nem párosodnak ,hanem pl szeretkeznek. De a 10 év Mónika show nézés úgy látom megtette hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!