Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha anyósot...

Mit szólnátok hozzá ha anyósotok megszervezné hogy titokban a párotok és annak az exe találkozzanak nála úgy hogy a kislányunk is elviszi a párom?

Figyelt kérdés

Tehát mintha ők lennének egy család. Én meg mint anya semmiről nem is tudnék. Mintha én kilennék seperve.

Ezt a párom exe szervezte meg.

2019. aug. 20. 12:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%
Már szakítottatok. Nem mindegy már, hogy kivel találkozott? Ő mit mondott a sztoriról? Honnan tudja, hogy te kivel találkozgatsz?
2019. aug. 20. 14:59
 22/29 anonim ***** válasza:
73%
Még kitalálsz valamit, vagy mehet dolgára mindenki?
2019. aug. 20. 15:55
 23/29 anonim ***** válasza:
74%
22-esnek adok igazat :D
2019. aug. 20. 22:11
 24/29 anonim ***** válasza:
89%

A Mounika só-ba jelentkeztél már?

Le qvázod a lányt, holott a férjed a bűnös. Tudod, aki nem akar, az nem megy el mással. Meg nem a lány tartozik neked hűséggel, úgyhogy számonkérni valód a férjedtől van. Azt meg honnan tudja kivel ismerkedsz, mindent elpofázol neki. Jajj, szerintem nagyon putrisok vagytok..

2019. aug. 20. 23:29
 25/29 A kérdező kommentje:

A nő azért egy rosszeletu mert utolsó ciganyemberekkel vegigment rajta a fél város és az exparom is szarrá csalta.. Moseg hogy látta mi családot alapitunk a párommal nagy sajnalkozva próbálta visszakaparintani.

Az ilyen nekem minősithetetlen.

2019. aug. 21. 00:53
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Olvastam annó a kérdèsedet. Azt hiszem fotókat is tettél fel akkor az üzenetekről.

Lépj tovább! Ha úgyis szakítottatok, akkor már tök mindegy mi volt akkor.

2019. aug. 21. 10:15
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki, hogy már nem a párod és írd ki hogy te szingli vagy és kész neki meg közöld, hogy álljon le vagy feljelented zaklatásért és ezzel veszélyezteti a gyerekkel való kapcsolatát is...
2019. aug. 21. 12:02
 28/29 Savlekotő ***** válasza:
100%
Ha te ilyen hárem hölgy voltál a sorban aki utána is szex játéknak kéne,aki még le is petézett a szexkapcsiba mit vársz,adjunk utólag észt?
2020. dec. 17. 02:13
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

Szar lehet már ha párod van.

Párja a büdös zokninak van, meg az állatoknak (ezért is mondják hogy párosodnak) és a Mónika shown szocializálódott....vég lényeknek.

Az EMBEREKnek. Férjük van, vagy feleségük, vagy menyasszonyuk, vőlegényük, élettársuk, szerelmük. Ettől különben az állatoknál. Nem párosodnak ,hanem pl szeretkeznek. De a 10 év Mónika show nézés úgy látom megtette hatását.

2021. márc. 9. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.