Apuka ilyen kapcsolati felállásában támogatnátok azt, hogy a lányaitok találkozzanak az "új nővel"?
Jó esetben a lányoknak te meg a volt férjed vagytok a fix emberek,és nem hiszem,hogy túlzpttan bezavarna ha az a kapcsolat véget ér,legalábbis én ezt látom,hogy ha apával,anyával jó a kapcsolat akkor nem gond.
Viszont szerintem nem a legjobb ötlet rögtön egy Olasz hétvégével indítani,mert mi van ha nem jól sül el,mi van ha a lányoknak több idő kell és nem rögtön összezárva 3 napra egy idegen nővel.
Én mondjuk nem egy külföldi úton ismertetném össze őket az apuka helyében, mert ha a nőnek olyan szabadságvágya van, akkor lehet, hogy rosszul fogja érinteni és ki tudja, hogy hogyan reagálja le, ha végül is a lányokhoz kell alkalmazkodnia, akik szintén nem tudják úgy megélni a kiruccanást, ahogy kell.
Itt persze nem a nő érzésein van a hangsúly, hogy ő hogyan viselné, mert az jelen esetben nem nagyon érdekelne, hanem a saját gyerekeim szemszögéből nézném.
Végül is a sztori, hogy elmennek az apjukkal és egy ismeretlen nővel, akiről nem tudni, hogy mikor hogyan viszonyul a lányokhoz, két napig (+ utazás) meg végül is össze lesznek "zárva". Főleg a 4 éves.
Jobb lenne itthon megismerkedniük valami fél napos programon.
A nő tudja egyáltalán, hogy a lányok mennének? A lányok azért tudják, hogy van egy másik nő apa életében?
Kedves utolsó.
Én is elvált vagyok! Sem én,sem apuka nem döngetjük a mellünket,hogy márpedig én megmondom vagy márpedig én ugyanolyan jogú szülő vagyok.Igen jogom van...jogom van nekem is mindenhez,ahhoz is,hogy hetente más pasit cipeljek az ágyamba a közös otthonunkba ahol a gyerekemmel élünk.Ettől még nem teszem meg.És képzeld vannak olyan elvált felek (mi is) akik megbeszélik ezeket a dolgokat,és a gyerek érdekét tartják szem előtt.Van ahol apa elfogadja hogy ez MÉG nem jó ötlet vagy nem jó ötlet ilyen formában és nem az megy,hogy apa ordít hogy márpedig csak azért is elviszem,csak azért is úgy lesz (ami sokszor ugye csupán arról szól,hogy nehogy már a másik fél akarata érvényesüljön ha jogos ha nem) anyuka jogosan aggódik,és ahogy írja,az apuka jó apa.Lehet simán megérti,felfogja,és vagy megismerteti előtte a lányokat vele és jól sül el minden,vagy nem együtt mennek Olasz o-ba...
Tudják, hogy van az apjuknak új barátnője, de még sosem találkoztak. A nő is tudja, hogy mennének a lányok is.
Hogy nincs jogom? Lehet, viszont a férjem mindig kikéri a véleményemet, mielőtt programot szervez velük, ezúttal is ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!