Támogatnátok a pszichológiai teszthez kötött gyermekvállalást?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy pár gyermeket szeretne, előtte papírt kell szerezniük arról, hogy mentálisan alkalmasak a gyereknevelésre. Ha pedig nem tervezett a baba, terhesség alatt lenne kötelező a teszt. Amennyiben nem felel meg egyik szülő sem, a gyámságot elsősorban alkalmas vérrokon kapná meg. Alkalmassági papír hiánya büntetőeljárást vonna maga után.2016. szept. 11. 18:20
1/38 anonim válasza:
Teljes mértékig támogatnám.Bár a későbbiekben is meghülyülhet egy-egy anyuka,apuka.
3/38 lumia 532 válasza:
ez hulyeseg dehogy tamogatnam. kipusztulna az emberiseg
5/38 anonim válasza:
Csatlakozom, én is támogatnám.
6/38 anonim válasza:
Igen, de a gyámságot nem adnám vérrokonnak. Milyen öldöklések mennének már a gyerekért.
8/38 anonim válasza:
Igen!!! Egyik legnagyobb felelosseg a gyerekvallalas es ehhez nem kell teszt.
9/38 A kérdező kommentje:
Szívesen várom a lepontozók véleményét is! Továbbá ötleteket, gondolatokat, hogy hogyan tehetnénk a dolgot a leghatékonyabbá.
2016. szept. 11. 18:31
10/38 anonim válasza:
6-os vagyok, meggondoltam. (Nincs gyerekem, nem is akarom, csak mondom.)
Mert gondoljatok bele, teherbe esel, bevizsgálnak, és azt mondják, nem tarthatod meg. Tehát vagy abortuszra kényszerítenek, vagy egy gyerek kihordására. Egyik sem oké szerintem.
Ehelyett azt csinálnám, hogy aki nem alkalmas szülőnek, az egyetlen forint támogatást sem kap. Semmit, sehonnan, soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!